Σάρωσε η Klosterhalfen στην Βαλένθια – Ο Felix Kandie νικητής στους άνδρες

Δείτε τους νικητές

Share

Μεγάλη επίδοση από την “Κοko”

Eξαιρετικό ντεμπούτο στην απόσταση για την Kostanze Klosterhalfen που με 1:05:40 έφτασε στη νίκη στον σημερινό Ημιμαραθώνιο της Βαλένθια, Trinidad Alfonso Half Marathon, σημειώνοντας μία εξαιρετική επίδοση.

Aυτή είναι και η τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών από Ευρωπαία αθλήτρια, πίσω από την Sifan Hassan (1:05:15) και την Γερμανίδα Kejeta (1:05:18).

Η μικρόσωμη Γερμανίδα που είχε μία πολύ καλή χρονιά έδειξε ότι μπορεί να τα πάει εξίσου καλά με το στίβο και στην άσφαλτο, να συναγωνιστεί ή ακόμα και να κερδίσει, όπως έκανε σήμερα, τις Αφρικανές δρομείς.

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Tsigie Gebreselama από την Αιθιοπία σε 1:05:46, ενώ τρίτη ήταν η Feysa Gejia σε 1:06:00.

H Irene Kimais και η Purity Komen από την Κένυα τερμάτισαν στην 4η και 5η θέση σε 1:07:12 και 1:07:55 αντίστοιχα, ενώ έκτη ήταν η Dorcas Kimeli σε 1:08:17.

Ο Felix Kandie μία ακόμα νίκη

Στους άνδρες ο Κενυάτης Felix Kandie ήταν ο μεγάλος νικητής με 58:11 αφήνοντας δεύτερο τον Yomifl Kejelcha σε 58:32. Τρίτος ήταν ο Daniel Mateiko επίσης από την Κένυα σε 58:40.

Δεν βγήκε, όπως περίμεναν οι διοργανωτές μία μεγάλη επίδοση, ωστόσο και οι τρεις πρώτοι έτρεξαν κάτω από τα 59 λεπτά.

Ο καιρός ήταν γενικά καλός, αν και λίγο ζεστός, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 22 βαθμούς και την υγρασία σε σχετικά καλά επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεκάδες Έλληνες στον Μαραθώνιου του Βελιγραδίου
Όλοι οι χρόνοι σε όλα τα αγωνίσματα
Νέο ρεκόρ η Μαρινάκου στα 5χλμ.
Εξαιρετική επίδοση στον Adizero: Road to Records
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο