Μετάβαση στο περιεχόμενο

The Bridge Experience 2019

8/9-6-2019: Αγώνες κολύμβησης και τρεξίματος στη γέφυρα Ρίου

Share

Το διήμερο 8 & 9 Ιουνίου θα διεξαχθεί στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου ο αγώνας The Bridge Experience 2019.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει τους εξής αγώνες:

8 Ιουνίου

  • Διάπλους Αντιρρίου – Ρίου  4,7χλμ
  • Αγώνας κολύμβησης 3χλμ
  • Αγώνας κολύμβησης 1χλμ
  • Αγώνας κολύμβησης 1χλμ με βατραχοπέδιλα
  • Παιδικός αγώνας κολύμβησης 200μ

9 Ιουνίου

  • Αγώνας δρόμου 21χλμ
  • Αγώνας δρόμου 9χλμ
  • Αγώνας δρόμου 5χλμ
  • Δυναμικό περπάτημα 5χλμ
  • Παιδικός αγώνας δρόμου 400μ

Το Bridge Experience απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες επίσης τόσο σε επαγγελματίες όσο & σε ερασιτέχνες αθλητές από όλη την Ελλάδα!
Ο αγώνας έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς το Bridge Experience θα διαθέσει για άλλη μια χρονιά μέρος των εσόδων του για να στηρίξει ενώσεις και φορείς όπως η «Αριστεία και Θάλασσες» ( ExcellenSeas),  ΑΜΚΕ που στηρίζει με ακαδημαϊκές υποτροφίες μαθητές ακριτικών νησιών της Ελλάδας, οι γνωστοί στο Πατρινό κοινό «Lilly’s Warriors»  αλλά και η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.thebridgexperience.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Argithea Mountain Race 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
2nd Nafpaktia Running
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
5ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αίγινας "Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος"
Το ίδρυμα “Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος, η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή ενότητα νήσων διοργανώνουν τον 5ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αίγινας ”Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος” την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE