Μετάβαση στο περιεχόμενο

2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου

7-4-2019: Αγώνας σε 20 δήμους της Αττικής

Share

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και 20 Δήμοι της Αττικής διοργανώνουν τον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου.
Οι 20 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε όλους τους δήμους, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ. Κάθε Δήμος έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι μαζί μπορούμε» ή της Viva.gr.  Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχής τους από φυσικά σημεία πώλησης πληρώνοντας μετρητοίς μπορούν να απευθυνθούν στα: SevenSpotsReloadWINDYolenisΒιβλιοπωλεία ΕυριπίδηςVIVA ΤεχνόπολιςVIVA Σύνταγμα.
Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

Συμμετοχή στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι εξής Δήμοι του νομού Αττικής:

Αλίμου
Αμαρουσίου
Βάρης – Βούλας –Βουλιαγμένης
Βριλησσίων
Γαλατσίου
Γλυφάδας
Διονύσου
Ελληνικού – Αργυρούπολης
Ηλιούπολης
Ηρακλείου Αττικής
Καλλιθέας
Κηφισιάς
Λαυρεωτικής
Μεγαρέων
Μοσχάτου – Ταύρου
Νίκαιας – Ρέντη
Παλλήνης
Παπάγου – Χολαργού
Σπάτων – Αρτέμιδας
Ραφήνας – Πικερμίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Δρόμος Θηναίας Γης
7-8-2017: Για 4η φορα θα διεξαχθεί ο αγώνας Δρόμου “Θηναίας Γής” στην Κεφαλλονιά
Navarino Challenge 2017
13-10-2017: Για 5η χρονιά θα πραγματοποιηθεί το “Navarino Challenge” στην Μεσσηνία
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE