Salomon Mountain Cup 2019 – Κρυονέρι

13-1-2019: Ορεινοί αγώνες στα βουνά της Αττικής

Share

H σειρά αγώνων Salomon Mountain Cup 2019 ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου με τον πρώτο αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κρυονέρι. Στις 10 Φεβρουαρίου η σειρά μετακομίζει στην Πάρνηθα και τα Βασιλικά, ενώ ο τρίτος και τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου στην Πεντέλη και στο Διόνυσο.

Όλοι οι αγώνες αποτελούνται από δύο διαδρομές 14 & 9 χλμ. ώστε να μπορούν να συμμετέχουν δρομείς όλων των επιπέδων.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα http://trailpro.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες το μονοπάτι σου στα βουνά της Αθήνας
Με κύριο στόχο να διαδώσει και να αναπτύξει το ορεινό τρέξιμο και να δώσει την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά των βουνών και να ανακαλύψουν την ξεχωριστή εμπειρία, που προσφέρει το τρέξιμο στη φύση το “New Balance Mountain Cup 2010” διοργανώει τον 3ο του αγώνα στο Τατόι.
3ος «Faethon OLympus Marathon  - Απόστολος Τσουρέκας»
13-7-2014: Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» διοργώνει την Κυριακή 13 Απριλίου ορεινό αγώνα ιδιαίτερων απαιτήσεων στον Όλυμπο.
Ηράκλειος Άθλος 2015
7-6-2015: O Δήμος Ευρυμάνθου, τα ΔΔ Καλουσίου και Λακκωμάτων και τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι διοργανώνουν το διήμερο 23-24 Μαΐου τον Ηράκλειο Άθλο στο όρος του Ερυμάνθου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο