7ος Ημιμαραθώνιος στη Χίο

26-8-2018: Ημιμαραθώνιος και αγώνες 10,5 & 5 χλμ. στη Χίο

Share

Την Κυριακή 26 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο 7ος Ημιμαραθώνιος στη Χίο και οι Παράλληλοι Αγώνες Δρόμου με την ονομασία «Μαραθωνοδρόμος Γιώργης Παπαδής».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιμαραθώνιο, αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος 10,5 χλμ., αγώνα δρόμου 5 χλμ. αλλά και αγώνα για παιδιά 1.500 μ.
Όπως αναφέρει ο διοργανωτής Σύλλογος Αθλητών Υγεία Χίου στόχος τους είναι η ανάδειξη της Χίου στον αθλητικό τουρισμό και η παρακίνηση για άθληση σε όλες τις ηλικίες.

Όλοι οι αγώνες διεξάγονται στον Κάμπο, μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Χίου, που καταφέρνει να συνδυάζει αρμονικά το εξαίρετο φυσικό τοπίο με ιδιαίτερα τοπικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, με περιβόλια εσπεριδοειδών και παλιά αρχοντικά σπίτια. Ο Κάμπος έχει κηρυχθεί «ιστορικός τόπος» και «παραδοσιακός οικισμός», προστατευόμενος από το ΥΠ.ΠΟ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάνετε τις δηλώσεις συμμετοχής στο: http://www.chiosrunning.gr/gr/landing-page/  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2o Salomon Running Serres & 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών
15-5-2016: Την Κυριακή 15 Μαΐου θα διεξαχθεί το 2o Salomon Running Serres & ο 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών στις Σέρρες.
Στο... τρέξιμο και η Λευκάδα
Πρασίνισε η Λευκάδα την Κυριακή αφού ο 3ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος έδωσε το δικό του χρώμα στο όμορφο νησί του Ιονίου. 300 περίπου δρομείς στον ημιμαραθώνιο κι ακόμα 323 στα 5 χλμ. αλλά και δεκάδες παιδιά έλαβαν μέρος στους αγώνες του προγράμματος της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά. Νικητής του μεγάλου αγώνα αναδείχθηκε ο Γιάννης Τσιόκος με 1:18:09 και στις γυναίκες η Χάιντι Διακομοπούλου με 1:27:52. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο