1ος Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου 5χλμ.

18-6-2017: Αγώνες δρόμου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Share

Aκολουθεί αναλυτικά η προκήρυξη του αγώνα:

“Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας και η ερασιτεχνική αθλητική ομάδα  Αθλητισμός – Φύση – Πολιτισμός, διοργανώνουν τον 1ο Αλεξανδρινό αγώνα 5 χλμ  και τον παιδικό αγώνα Gidas Fun Run 1000μ.

Τόπος Διεξαγωγής: Αλεξάνδρεια Ημαθίας – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αλεξάνδρειας

Ημερομηνία: 18 Ιουνίου 2017

Ώρες εκκίνησης

Gidas Fun Run 1000μ – 10:30

1ος Αλεξανδρινός αγώνα 5 χλμ   – 10:45

Σταθμοί ανεφοδιασμού:  εκκίνηση – 2,5χλμ – τερματισμός

Πληροφορίες διαδρομής  5χλμ:  Η διαδρομή είναι στο κέντρο της πόλης και θα υπάρχει φύλαξη  από τα οχήματα. ( Δ. Βετσοπούλου – Αριστοτέλους – Εθ. Αντίστασης – Μακεδονομάχων – Μεγ. Αλεξάνδρου – Δ. Βετσοπούλου  και επανάληψη .) Η διαδρομή είναι απόλυτα επίπεδη!

Ιατρική κάλυψη:  Ο αγώνας καλύπτεται από γιατρούς και ασθενοφόρο.

Όροι συμμετοχής 5χλμ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν γυναίκες και άνδρες άνω των 18.

 Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις.

 Όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη.

 Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί  να παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες.

 Παιδιά 13-18 ετών λαμβάνουν μέρος με ευθύνη των γονέων.

Στη διαδρομή επιτρέπονται περιπατητές  οι οποίοι θα ξεκινήσουν πίσω από τους δρομείς.

Όροι συμμετοχής 1000μ: παιδιά ηλικίας 8-12, και όσοι αισθάνονται παιδιά!

( Παιδιά μικρότερα των 8 ετών  συνοδεύονται υποχρεωτικά από γονέα ή κηδεμόνα)

Γραμματεία αγώνα: Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να βρίσκονται στο Πνευματικό Κέντρο 30΄  πριν την εκκίνηση. Η γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 9:00.

Δηλώσεις συμμετοχής:  έως 11/06/2017

στη σελίδα του fb  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΦΥΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

στο link: http://bit.ly/alexandrinos2017

στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας: 2333025390

Χρονομέτρηση: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip το οποίο θα επιστραφεί μετά το τέλος του αγώνα.

Αναμνηστικά μετάλλια: Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Έπαθλα: Κύπελλο θα λάβουν οι 3 πρώτες γυναίκες και οι 3 πρώτοι άνδρες”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην τελική ευθεία για το ανοιξιάτικο Nike Run
Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, εκατοντάδες δρομείς αναμένεται να πλημμυρίσουν το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον την Κυριακή 9 Μαΐου, συμμετέχοντας στον 9ο αγώνα της σειράς Nike Runs, που διοργανώνει η Nike, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά το πάθος της για το τρέξιμο. Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 210 9490590 και πάρτε μέρος στη μεγάλη γιορτή!
1ος Λαϊκός Δρόμος Υγείας αφιερωμένος «Mάχη κατά των Ναρκωτικών»
16-8-2014: Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» Ψιλής Άμμου Σαλαμίνος, διοργανώνει αγώνες δρόμου 5000 μ. ενηλίκων και 2000 & 1.000 μ. για παιδιά.
2o People Run
16/10/2016: Το People Run πάει στο Κτήμα Συγγρού
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο