Paggaio Trail Run 2017

7-5-2017: Αγώνες 27 & 10 χλμ. στο Παγγαίο Όρος

Share

Ο αγώνας θα διεξαχθεί για έβδομη χρονιά στις 7 Μαϊου 2017  με πρωτοβουλία  του Συλλόγου Χιονοδρομίας – Ορειβασίας Καβάλας και με την υποστήριξη του Δήμου Παγγαίου και την  Περιφέρεια Αν.Μακεδονίας-Θράκης. Η διαδρομή ακολουθεί το κλασσικό μονοπάτι ανάβασης από το χωριό της Αυλής προς τις κορυφές του Παγγαίου, ενός βουνού γεμάτου με μύθους και ιστορία.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αποστάσεις:

Διαδρομή 27 χλμ. 
Ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Αυλή, που βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου στα 150 μέτρα υψόμετρο. Η διαδρομή είναι ορεινός δρόμος 27 περίπου χιλιομέτρων από τα οποία τα 21 χιλ. είναι σε μονοπάτια και τα 6 χιλ. σε δασικούς δρόμους με λίγα μέτρα άσφαλτο.

Διαδρομή 10 χλμ.
Ο αγώνας, έχει εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Αυλή, που βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 30 Απριλίου. 

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα  http://sxokavalas.gr/index.php/paggaio-trail-run

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιορτή για μικρούς και μεγάλους στην Αγ. Βαρβάρα Κρήτης
Με τη συμμετοχή 200 περίπου μικρών και μεγάλων δρομέων στους αγώνες των 10 χλμ. (αθλητές-πεζοπόροι) και 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικών-Γυμνασίων, πραγματοποιήθηκε ο 4ος ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ.
Avance Tinos Running Experience 2022
Άνοιγμα εγγραφών για τους αγώνες της Τήνου
9th Tinos Running Experience Avance 2024 - Νέα ημερομηνία
Ο αγώνας της Τήνου επανέρχεται
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο