Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ursa Trail – Στα χνάρια της Αρκούδας 2017

28-5-2017: Ορεινοί αγώνες 40 & 20 χλμ. από τον ΑΟ Μετσόβου

Share

Την Κυριακή 25 Μαΐου θα διεξαχθούν φέτος οι αγώνες ορεινού τρεξίματος «Ursa Trail» 40 χλμ. και «Στα χνάρια της Αρκούδας» 20 χλμ. που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Μετσόβου.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 16 Μαρτίου και το κόστος συμμετοχής θα είναι 30 € για τον «Ursa Trail» και 20 € «Στα χνάρια της αρκούδας».

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης metsovorace.gr

Ειδικά πακέτα μετακίνησης και διαμονής
Το ταξιδιωτικό γραφείο KASSAROS TRAVEL στα πλαίσια της διοργάνωσης του αγώνα Metsovo Race και για τους αγώνες «Ursa Trail – Στα χνάρια της αρκούδας» προσφέρει μετακίνηση με λεωφορείο από την Αθήνα στο Μέτσοβο.

Ημερομηνία αναχώρησης Σάββατο 27/5 κι επιστροφή την Κυριακή 28/5.

Κόστος συμμετοχής 60 € το άτομο (μεταφορά και διανυκτέρευση με πρωινό σε ξενοδοχείο στο Μέτσοβο).

Κόστος συμμετοχής 75 € σε ατομικό δωμάτιο (μεταφορά και διανυκτέρευση με πρωινό).

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο: 26560 41800 (HOTEL KASSAROS).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άκουαθλον 2016
18-6-2016: Για πρώτη φορά θα διοργανωθεί το ΑΚΟΥΑΘΛΟΝ στην παραλία του Λουρδά.
Ο Μερούσης νικητής στην... έδρα του
Στο νησί της Χίου έγινε ο φετινός τελικός της σειράς των αγώνων Γύροι των Πόλεων “Μιχάλης Κούσης” που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ. Νικητής του τελευταίου αγώνα ήταν ο Χριστόφορος Μερούσης που επικράτησε εύκολα στο νησί από όπου και καταγεται. Στις γυναίκες, πρώτη ήταν η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα ενώ αρκετές ήταν οι συμμετοχές σε όλους τους αγώνες του προγράμματος αφού ξεπέρασαν τις 700.
5ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Θυσίας Σουλιωτών
29-5-2016: Ο Δήμος Σουλίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων των “Εορτών Σουλίου 2016” και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς στις 29-05 διοργανώνει τον «5ο Ορεινό αγώνα δρόμου Θυσίας Σουλιωτών».
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE