Nafplio Castle Run Παλαμήδειος Άθλος 2016

27-11-2016: Για δεύτερη φορά θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου αγώνας με την ονομασία ‘Nafplio Castle Run Παλαμήδειος Άθλος 2016’.

Share

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου ανακοινώνει την δεύτερη διοργάνωση του «Παλαμηδείου Άθλου 2016», ο οποίος είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 27 Νοεμβρίου 2016, είναι αφιερωμένος στην Άλωση του Κάστρου του Παλαμηδίου και συμπίπτει με τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Ναυπλίου.

Ο «Παλαμήδειος Άθλος» είναι αγώνας ειδικών απαιτήσεων σε συνολική απόσταση 5χλμ. Το πρώτο μέρος (850μ. με απότομη ανωφέρεια) περιλαμβάνει την ανάβαση στο ιστορικό κάστρο από τα 999 σκαλοπάτια και τη διάσχιση του κάστρου. Το δεύτερο μέρος (4,15 κατηφορικά χιλιόμετρα) περιλαμβάνει την κάθοδο μέσω της ασφαλτοστρωμένης διαδρομής, (περνά από τον Λέοντα των Βαβαρών) μέχρι τον τερματισμό.

Η Διοργάνωση επιπλέον περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 χλμ. με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και μικρότερο αγώνα 3 χλμ. για όλους.

Η έναρξη των εγγραφών ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου 2016. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 (ΦΟΥΓΑΡΟ)

Λειτουργία Κέντρου Εγγραφών

10:00 –20:00

Συνέντευξη Τύπου

12:30

Ημερίδα με θέμα την Παρουσίαση του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας

18:00

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 (ΦΟΥΓΑΡΟ)

Λειτουργία Κέντρου Εγγραφών

10:00 –20:00

Πάστα Πάρτι (για τους συμμετέχοντες στον Παλαμήδειο Άθλο 5χλμ. και στα 10 χλμ.)

17:00 –20:00

Μουσική Εκδήλωση

Χρήστος Λέκκας & Δημοσθένης Τσάμης LIVE

21:00

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Χώρος εκκίνησης:

Είσοδος κάστρου επί της  25ης Μαρτίου

08:00 – 11:30

Λειτουργία Γραμματείας Αγώνα

Αγώνες:

09:00, Εκκίνηση  10 χλμ.

10:30 και 11:00, Εκκίνηση  3 χλμ.

12:30, Εκκίνηση «Παλαμήδειου Άθλου»

Απονομές:

12:30 – 13:30

Η εκδήλωση στο ΦΟΥΓΑΡΟ

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από τις 9μμ, οι αγαπημένοι μουσικοί θα παρουσιάσουν ένα ανθολόγιο ελαφρολαϊκών τραγουδιών από μεγάλους συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές που έγραψαν ιστορία…στο Fougaro Le Café!

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

2752047347
6946594588

[email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γκούνκο και Αρκουμάνης νικητές στον "Ηρακλή"
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» στη Υπάτη Φθιώτιδας. Την πρώτη θέση στο μαραθώνιο μοιράστηκαν ο Αλέξης Γκούνκο και ο Φώτης Αρκουμάνης με χρόνο 3:53:45 που αποτελεί και ρεκόρ διαδρομής. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Βίκυ Καρπούζα με 5:25:52. Στον μικρό αγώνα 10χλμ με την ονομασία Fun Trail Itis την πρώτη θέση κατέλαβε η Ασημίνα Συλαίου μαζί με τον Κων/νο Κορομπέλη. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
9ος Ημιμαραθώνιος Βόλου - 30o I Love Volos Run
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Το 20άρι της άνοιξης
Το αγαπημένο 20άρι της Αθήνας επιστρέφει και φέτος τη δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου για να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να τρέξουν σε μία εύκολη διαδρομή και μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Ο αγώνας επιφυλάσει πολλές εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν καθώς θα είναι η 35η φορά που διοργανώνεται και η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική όπως αρμόζει στην ιστορία του μακροβιότερου αγώνα δρόμου της χώρας μας. Στις 11 Μαρτίου 2012 ο ΣΔΥ Αθηνών και το RUNNER θα σας περιμένουν στον κορυφαίο αγώνα της άνοιξης.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο