5ος Λαϊκός Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου στη Φρουσιούνα

26-7-2016: Ο αθλητής Παναγιώτης Παπαβασιλείου διοργανώνει στην γενετηρά του την Φρουσιούνα Αργολίδος τον 5ο Λαϊκό Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου 7 χλμ. την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016.

Share

Ο αθλητής Παναγιώτης Παπαβασιλείου διοργανώνει στην γενετηρά του την Φρουσιούνα Αργολίδος τον 5ο Λαϊκό Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου 7 χλμ. την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 (της Αγίας Παρασκευής).

Η εκκίνηση θα δοθεί  στις 9:15  και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και  23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 στο sebas_argolidas@yahoo.gr και στο fax 2752028796. Μετά την ημερομηνία αυτή καμιά συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή.

Η διαδρομή είναι η εξής : τα πρώτα 3.5 χιλιόμετρα σε ασφάλτινη και ευθεία διαδρομή και τα υπόλοιπα σε χωματόδρομο και ανηφορικά με μεγάλη κλίση.

Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Θα βραβευτούν ο πρώτος αθλητής και η πρώτη αθλήτρια της Γενικής.

Σε όλους  τους τερματίσαντες θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα.

Μετά το τέλος του αγώνα θα προσφερθούν από τους διοργανωτές δωρεάν φαγητό, μπύρες, κρασί και αναψυκτικά.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6955382491 (πρωινές απογευματινές ώρες) και
2752024450 (απογευματινές ώρες)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιστορικός δρόμος από το Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο
H Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων διοργανώνει στις 11 Σεπτεμβρίου αναβίωση της πορείας της φάλαγγας των Αθηναίων και Πλαταιών ελεύθερων πολιτών από τον Τύμβο του Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο απόστασης 37 χλμ. και προσκαλεί κάθε Έλληνα αθλητή/τρια να συμμετέχει.
4ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Αρτεμίσιο» - Artemisio Mountain Running
2-12-2018: Αγώνες 25, 10 & 2 χλμ. στην Καρυά Αργολίδας
14ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας
26-4-2014: Πλημμύρισε δρομείς και πάλι η πόλη της Καλαμάτας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο