Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ikaria Run 2016

6-8-2016: Αγώνες 5 & 10χλμ. στην Ικαρία

Share

Για τρίτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην Ικαρία  το 3ο Ikaria Run!

Σε ένα γραφικό χωριό την Πλαγιά Ικαρίας, που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, σε δύο αγωνιστικές αποστάσεις 5χλμ & 10χλμ με έντονες διακυμάνσεις της κλίσης και του υψομέτρου και με θέα το Ικάριο πέλαγος σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 5 και 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 στις 18:30 το απόγευμα στο νησί της Ικαρίας.

Πληροφορίες – Εγγραφές στο site: www.ikariarun.gr

Επικοινωνία στο email: ikariarun@yahoo.gr

Υπεύθυνος διοργάνωσης: Βαγγέλης Κοτσαμπάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βελλερεφόντεια 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
2ο Xanthi Old City Trail 2016
10-4-2016: Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, προκηρύσσουν το 2ο Xanthi Old city trail.
Μαγικό διήμερο στον Ταϋγετο - Vertical
Με μεγάλη επιτυχία έγινε το σαββατοκύριακο το διήμερο αγώνων Taygetos Challenge. H όμορφη Καρδαμύλη αποτέλεσε το κέντρο του Mountain running στη χώρα μας για τις δυο αυτές μέρες με εκατοντάδες δρομείς να αγωνίζονται στους τρεις αγώνες που έγιναν το Σάββατο και την Κυριακή με 47 δρομείς να τρέχουν στη νέα απόσταση των 17 χλμ, 105 στο Vertical και 97 στο μαραθώνιο.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE