Pearl Izumi Mountain Cup 2016 – Πάρνηθα

28-2-2016: Η trailpro διοργανώνει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου τον 3ο και τελευταίο αγώνα της σειράς Pearl Izumi Mountain Cup 2016 στην Πάρνηθα.

Share

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθείο 3ος αγώνας της σειράς Pearl Izumi Mountain Cup 2016 στην Πάρνηθα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο διαδρομές 11 & 6 χλμ. που εναλλάσσονται μεταξύ χωματόδρομων και δασωμένων μονοπατιών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά, με χρήση πιστωτικής κάρτας, στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr όπου μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα τεχνικά στοιχεία των δύο διαδρομών αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα όπως τους κανονισμούς, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, κλπ.

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε και στα παρακάτω καταστήματα:
– CHRONOSYSTEMS, Ζακύνθου 5 Πειραιάς, τηλέφωνο: 213 02 86 763
– Pearl Izumi Corner by TOP CYCLES, Β. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι, τηλέφωνο: 210 57 58 915
– RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770
– PULSE 100, Τατοϊου 102, Ν. Ερυθραία, τηλέφωνο: 210 62 03 155

Όλοι οι συμμετέχοντες, και αυτοί που έτρεξαν στον πρώτο αγώνα της σειράς, θα παραλάβουν καινούριο αριθμό συμμετοχής από τη γραμματεία του αγώνα.

    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Night Run Patras
13-6-2015: Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (τμήμα Αχαΐας), ο Αθλητικό και Πολιτιστικός Σύλλογος Έσω-Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας και το Αθλητικό Σωματείο Ακαδημία Πέλοπος Πατρών (τμήμα σκακιού), συνδιοργανώνουν τον 1ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πατρών.
Goulinas Trail 2023
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
14ος Hercules Mountain Marathon
Αγώνες για όλους στην Υπάτη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο