7ος Ανδάνειος Δρόμος

29-8-2015: Ο Σύλλογος Ανδανιωτών Καλαμάτας, ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου, ο Σύλλογος Γυναικών Ανδανίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Οιχαλίας και με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει το Σάββατο 29 Αυγούστου τον αγώνα δρόμου «7ος Ανδάνειος Δρόμος 17.000 μ.».

Share

Ο Σύλλογος Ανδανιωτών Καλαμάτας, ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου, ο Σύλλογος Γυναικών Ανδανίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Οιχαλίας και με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει το Σάββατο 29 Αυγούστου τον αγώνα δρόμου «7ος Ανδάνειος Δρόμος 17.000 μ.».

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας του ΣΔΥ Μεσσηνίας sdym.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Olympic Village Run
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Bλάχος και Πιπέρης νικητές στα 15 & 5 χλμ. στην Αίγινα
Ακόμα ένας αγώνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 10 Ιουνίου. Πρόκειται για το 1ο Κύπελλο Αφαίας που περιελάμβανε αγώνες ανώμαλου δρόμου 15 & 5 χλμ. στην περιοχή του αρχαίου ναού της Αφαίας στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας. Δείτε τους νικητές και τα αποτελέσματα.
6ος Ορειβατικός αγώνας Τσαριτσάνης – Ολύμπου
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο