Hercules Mountain Marathon

19-9-2015: H MKO «Όρος Οίτη», ο Δήμος Λαμίας και ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» διοργανώνουν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου τον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης – 9th Hercules Mountain Marathon.

Share

H MKO «Όρος Οίτη», ο Δήμος Λαμίας και ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» διοργανώνουν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου τον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης – 9th Hercules Mountain Marathon.

Συγκεκριμένα η διοργάνωση περιλαμβάνει τις εξής αποστάσεις:

HERCULES MOUNTAIN MARATHON 43km D+3100m.
Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης “Ηρακλής”

HELLEBOROUS HALF MARATHON 16.2km D+1180m.
Ελλέβορος Ημιμαραθώνιος

FARMAKIDES TRAIL 6.4km D+360m.
Μονοπάτι Φαρμακίδων

– LAGOPODAROS 1000M.(Kids race)
Λαγοπόδαρος

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 15 Μαΐου και γίνονται έως και τις 31 Αυγούστου (παράταση πληρωμών έως τις 10 Σεπτεμβρίου) ενώ για 5η συνεχόμενη χρονιά η μέγαλη απόσταση του προγράμματος συμμετέχει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Skyrunning.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.herculesmarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πήγαν πλατεία...
Περισσότεροι από 300 δρομείς πήγαν… πλατεία την Κυριακή 10 Μαίου για να συμμετάσχουν στον 5ο Γύρο Νέας Σμύρνης. Η οργάνωση του αγώνα ήταν πολύ καλή και βοήθησε τους δρομείς να απολαύσουν τον αγώνα παρά την απότομη αύξηση της θερμοκρασίας και τον καυτό ανοιξιάτικο ήλιο.
Vergina Beer Run 2020 - Νέα ημερομηνία
O ξεχωριστός αγώνας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Κομοτηνή
Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου» 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο