Kifisia Puma City Run

24-5-2015: Ανανεωμένος έρχεται ο αγώνας Kifisia Puma City Run στις 24 Μαΐου με αγώνες Ημιμαραθώνιου 10 και 5 χλμ.

Share

Η αθλητική εταιρεία PUMA συνδιοργανώνει με το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” του Δήμου Κηφισιάς για δεύτερη συνεχή χρονιά τον αγώνα δρόμου Kifisia Puma City Run.
Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή διοργάνωση η οποία είχε πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2014, τα Puma City Runs έρχονται ανανεωμένα προσθέτοντας έναν ακόμα αγώνα στο αγωνιστικό πρόγραμμα, αυτόν του Ημιμαραθώνιου, ο οποίος θα διεξαχθεί στους καταπράσινους δρόμους της Κηφισιάς σε μία διαδρομή 10.548 μ. (δύο στροφές).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαΐου στην Κηφισιά και εκτός από τον Ημιμαραθώνιο θα περιλαμβάνει αγώνες 10 και 5 χλμ. καθώς και αγώνα μικρότερης απόστασης για παιδιά.

Η σειρά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση σωματείων και ιδρυμάτων που δρουν στις αντίστοιχες περιοχές.
Στην Κηφισιά μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.cityruns.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2016 by Salomon
26/27-3-2016: To διήμερο 26-27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες ορεινού τρεξίματος στον Ταΰγετο.
8ος Δρόμος Κάστρου Άργους
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
IRONMAN 70.3
14-4-2019: H παγκόσμια διοργάνωση τριάθλου για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο