1o Lycabettus Run

8-3-2015: Η Sportevent με την υποστήριξη του St George Lycabettus Hotel διοργανώνει την Κυριακή 8 Μαρτίου το αγώνα 1o Lycabettus Run.

Share

Η Sportevent με την ευγενική υποστήριξη του St George Lycabettus Hotel προκηρύσσουν αγώνα δρόμου την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 με την επωνυμία “1ο Lycabettus Run”. Πρόκειται για έναν αγώνα μοναδικό στο κέντρο της πόλης των Αθηνών όπου ο κάθε συμμετέχων έχει την ευκαιρία να τρέξει σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του λεκανοπέδιου, γύρω από τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 5,5 & 11 χλμ.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας που συμπίπτει με την ημερομηνία του αγώνα, μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθεί σε γυναικείες οργανώσεις – σωματεία.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.sportevent.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ο Xanthi Old City Trail
1-3-2015:1-3-2015: Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει τον 1ο Αγώνα City Trail στην Παλαιά Πόλη της Ξάνθης.
Grammos Alpine Skyrace Marathon & Alpine half Marathon
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 30χλμ.
21-9-2014: Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ο ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων διοργανώνει τον αγώνα δρόμου «8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ.» στην ομώνυμη πόλη. Παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες μικρότερης απόστασης για ενηλίκους και παιδιά.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο