3o ING Live Well event

19-4-2015: H ING Ελλάδος σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ θα διοργανώνει στο κέντρο της Αθήνας στα μέσα Απριλίου το 3ο ING Live Well event.

Share

Η ING Ελλάδος, μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου και 2ου Live Well event, θα πραγματοποιήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, στις 11.30 π.μ., στην πλατεία Συντάγματος, την εκδήλωση για το 3ο Live Well event.
H εκδήλωση που διοργανώνεται από την ING Eλλάδος σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ., fun run και fun ποδηλατοδρομία.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 210 9506722 και στην ιστοσελίδα www.ing.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χιλιάδες δρομείς φώτισαν την Αθήνα
Χιλιάδες δρομείς κατέκλυσαν τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας το βράδυ του Σαββάτου 27 Απριλίου κατά τη διάρκεια του 2ου Energizer Night Run. Ήταν μία καταπληκτική βραδιά, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν τρέχοντας στην καρδιά της πόλης προσφέροντας παράλληλα σημαντική βοήθεια στα Παιδικά Χωριά SOS. Η συναυλία των Megavat ολοκλήρωσε την γιορτή αυτή που για άλλη μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με την αρτιότητα της διοργάνωσης και την φανταστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
1ος Δρόμος Ενετικών Τειχών και Πυλών Ηρακλείου City Trail
31-1-2016: Για πρώτη φορά το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει το Αγώνα Δρόμου Ενετικών και Πυλών μια ιστορική διαδρομή-αναδρομή στο παρελθόν.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο