Μαρούσι Βίκος Relays

26-4-2015: Η συνέχεια στο Μαρούσι

Share

Από το 2015 η Αθήνα μπαίνει δυναμικά στο πρόγραμμα των αγώνων σκυταλοδρομιών. Η αρχή γίνεται στα βόρεια προάστια με το Μαρούσι να παίρνει τη σκυτάλη και την Κυριακή 26 Απριλίου να φιλοξενεί το δεύτερο αγώνας της σειράς Βίκος Relays 2015 με τα εξής αγωνίσματα:

Kids Relays 4×100μ. (6-9 ετών), Kids Relays 4×200μ. (10-11 ετών), Teens Relays 4×1000μ. (12-19 ετών), 4×2000μ. (από 12 ετών και πάνω), 2×4000μ. (από 14 ετών και πάνω).

Τα Βίκος Relays απευθύνονται σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και είναι μία μεγάλη αθλητική γιορτή υπό τους ήχους της μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.relays.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας μνήμης
Το Σάββατο 11/7 θα διεξαχθεί ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας “Γεώργιος Κωστάκος” ώστε να αποδοθεί φόρος τιμής στον αθλητή της ενόργανης γυμναστικής και βαλκανιονίκη Γεώργιο Κωστάκο.
Kastraki Trail Running 2021
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο