2oς Νάιος Δρόμος

31-8-2014: Οι σύλλογοι Δωδωναίας Κοιλάδας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνουν την Κυριακή 31 Αυγούστου τον αγώνα δρόμου «2ος Νάιος Δρόμος» στη Δωδώνη.

Share

Οι σύλλογοι Δωδωναίας Κοιλάδας σε συνεργασία με την ΙΒ’ Εφορεία Αρχαιοτήτων, τον Δήμο Δωδώνης, τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων και την Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνουν την Κυριακή 31 Αυγούστου τον αγώνα δρόμου «2ος Νάιος Δρόμος» στη Δωδώνη.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα 18 χλμ. αλλά και μικρότερη απόσταση 5 χλμ. ενώ και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τη δική τους απόσταση 2 χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, δηλώσεις συμμετοχής αλλά και ειδικά πακέτα διαμονής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα http://naiosdodonimarathon.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12α Διδασκάλεια 2023
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
8ος Πτώιος Αγώνας Δρόμου Ακραίφνιου
14-10-2018: Αγώνες 26 & 10 χλμ. στο Ακραίφνιο Βοιωτίας
1ος Αγώνας Μαλανδρενίου - Ατραπός
Δείτε την προκήρυξη του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο