Με επιτυχία ο Γύρος της Νέας Σμύρνης

Ένας αγώνας που μετρά ήδη 10 χρόνια πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής με αρκετά μεγάλη επιτυχία αφού τερμάτισαν επίσημα περισσότεροι από 770 δρομείς.

Share

Η πλατεία της Νέας Σμύρνης γέμισε από νωρίς δρομείς που δεν πτοήθηκαν ούτε από τη ζέστη αλλά ούτε και από τη δυσκολία της διαδρομής κι έλαβαν μέρος στον αγώνα που διοργανώνεται από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.).

Η απόσταση του αγώνα ήταν όπως και κάθε χρόνο λίγο περισσότερο από 7,5 χλμ. με τη διαδρομή να ξεκινά από την κεντρική πλατεία, να περνά από κεντρικούς δρόμους της Ν. Σμύρνης, από τους οποίους αρκετοί ήταν ανηφορικοί, και να τερματίζει και πάλ στην πλατεία.

Νικητής του αγώνα ήταν ο μαραθωνοδρόμος Γιάννης Παπαδόπουλος σε χρόνο 24:24 με τους Παναγιώτη Αλιφέρη και Emanuel Chaja  να ακολουθούν αρκετά πιο πίσω.

Επίσημα στον αγώνα τερμάτισαν 774 δρομείς.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα από την Έδεσσα
Την Κυριακή 8 Μαΐου έγινε ο 2ος «Δρόμος του Κερασιού στην Έδεσσα». Οι αθλητές απόλαυσαν την καταπράσινη φύση όπου η εναλλαγή εικόνων στο ανοιξιάτικο τοπίο και στα φυλλοσκέπαστα μονοπάτια αποζημίωσε τους αθλητές για τη δυσκολία της διαδρομής. Νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνης Κουκουτέγος από τη Βέροια που κάλυψε τη διαδρομή των 18χλμ σε 1:32:15 και η η Σούζαν Σαμαρά από την Έδεσσα στις γυναίκες.
Αγώνας στο Ρέθυμνο
Αγώνας στο Ρέθυμνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου απόστασης 20 χλμ. Ο λόγος για τον 1ο Ερμονίκειο Δρόμο. Δείτε περισσότερα.
Race For Autism Gr 2023
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 τρέχουμε για τον αυτισμό
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο