Με επιτυχία ο Γύρος της Νέας Σμύρνης

Ένας αγώνας που μετρά ήδη 10 χρόνια πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής με αρκετά μεγάλη επιτυχία αφού τερμάτισαν επίσημα περισσότεροι από 770 δρομείς.

Share

Η πλατεία της Νέας Σμύρνης γέμισε από νωρίς δρομείς που δεν πτοήθηκαν ούτε από τη ζέστη αλλά ούτε και από τη δυσκολία της διαδρομής κι έλαβαν μέρος στον αγώνα που διοργανώνεται από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.).

Η απόσταση του αγώνα ήταν όπως και κάθε χρόνο λίγο περισσότερο από 7,5 χλμ. με τη διαδρομή να ξεκινά από την κεντρική πλατεία, να περνά από κεντρικούς δρόμους της Ν. Σμύρνης, από τους οποίους αρκετοί ήταν ανηφορικοί, και να τερματίζει και πάλ στην πλατεία.

Νικητής του αγώνα ήταν ο μαραθωνοδρόμος Γιάννης Παπαδόπουλος σε χρόνο 24:24 με τους Παναγιώτη Αλιφέρη και Emanuel Chaja  να ακολουθούν αρκετά πιο πίσω.

Επίσημα στον αγώνα τερμάτισαν 774 δρομείς.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Δρόμος Δυτικής Μάνης
2-7-2016: Αγώνες στην όμορφη Στούπα
Ursa Trail - Στα Χνάρια της Αρκούδας 2016
29-5-2016: Την Κυριακή 29 Μαΐου θα διεξαχθούν οι αγώνες στο Μέτσοβο.
Δρόμοι Πάρνωνα 2025
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο