Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με επιτυχία ο Γύρος της Νέας Σμύρνης

Ένας αγώνας που μετρά ήδη 10 χρόνια πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής με αρκετά μεγάλη επιτυχία αφού τερμάτισαν επίσημα περισσότεροι από 770 δρομείς.

Share

Η πλατεία της Νέας Σμύρνης γέμισε από νωρίς δρομείς που δεν πτοήθηκαν ούτε από τη ζέστη αλλά ούτε και από τη δυσκολία της διαδρομής κι έλαβαν μέρος στον αγώνα που διοργανώνεται από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.).

Η απόσταση του αγώνα ήταν όπως και κάθε χρόνο λίγο περισσότερο από 7,5 χλμ. με τη διαδρομή να ξεκινά από την κεντρική πλατεία, να περνά από κεντρικούς δρόμους της Ν. Σμύρνης, από τους οποίους αρκετοί ήταν ανηφορικοί, και να τερματίζει και πάλ στην πλατεία.

Νικητής του αγώνα ήταν ο μαραθωνοδρόμος Γιάννης Παπαδόπουλος σε χρόνο 24:24 με τους Παναγιώτη Αλιφέρη και Emanuel Chaja  να ακολουθούν αρκετά πιο πίσω.

Επίσημα στον αγώνα τερμάτισαν 774 δρομείς.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Πτώιος Αγώνας Δρόμου Ακραίφνιου
15-10-2017: Αγώνες στο Ακραίφνιο Βοιωτίας
2ος Γαλήνιος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου
23-6-2018: Αγώνες 16,6 & 7,3 χλμ. στην Κινέττα
Στο Paggaio Trail Run έγινε ο 6ος αγώνας της σειράς του Πρωταθλήματος Νέων της Salomon. Δείτε την τελευταία ανακοίνωση των διοργανωτών κατ πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE