9oς Μαραθώνιος Μεσσήνης

30-3-2014: Για μία ακόμα χρονιά η Μεσσήνη διοργάνωσε τον δικό της μαραθώνιο με διοργανωτές τον Δήμο Μεσσήνης, τον ΣΔΥ Μεσσηνίας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Share

Σε ένα όμορφο, παρεϊστικο κλίμα και με σχετικά καλές καιρικές συνθήκες (βοήθησε και το γεγονός ότι η εκκίνηση δόθηκε στις 7:30) περισσότεροι από 100 δρομείς αγωνίστηκαν στο κυρίως αγώνισμα της ημέρας, τον μαραθώνιο ενώ ακόμα 205 έλαβαν μέρος στα 10 χλμ. και άλλοι τόσοί στον μικρό αγώνα του προγράμματος των 3 χλμ. Τέλος πολλά παιδιά έζησαν τη δική τους αγωνιστική εμπειρία στον παιδικό αγώνα. 

Όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος οι διοργανωτές προσέφεραν δωρεάν pasta party για τους συμμετέχοντες την προηγούμενη ημέρα, ενώ πλήρης ήταν και η ενυδάτωση με σταθμούς με νερά και ισοτονικά ανά τακτά διαστήματα.

Νικητής του μαραθωνίου αναδείχθηκε ο Τανούς Αμπντάλα σε 2:57:02 ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Σταυρούλα Μπάκα σε 3:37:13. 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Arkoudilas Trail 2023
Δείτε περισσότερα
11ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Άρμα Πάρνηθας»
14-10-2018: Αγώνες 10 & 17 χλμ. στην Πάρνηθα
Voio Race Namata 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο