Ημιμαραθώνιος στην Ιεράπετρα

Την Κυριακή 25 Αυγούστου διεξάγεται για πρώτη φορά Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου 21.1 χλμ στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

Share

1ος Αγώνας Ημιμαραθωνίου Ιεράπετρας
Την Κυριακή 25 Αυγούστου διεξάγεται για πρώτη φορά Ημιμαραθώνιος αγώνας  δρόμου 21,1 χλμ στην Ιεράπετρα Λασιθίου τη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης. Διοργανωτής είναι ο Δήμος και η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  Ιεράπετρας και εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων “30 Χρόνια Κύρβεια – ΚΥΡΒΕΙΑ 2013”.
Ο αγώνας διατρέχει τον κατάφυτο με ελιές κάμπο της Ιεράπετρας από περιφερειακούς δρόμους και περνά μέσα απ τα κοντινά χωριά (Βαïνιά, Κάτω χωριό, Πάνω χωριό, Επισκοπή, Κεντρί).
Σκοπός και στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και η συμπόρευση του αθλητισμού και του πολιτισμού , δύο απαραιτήτων θεμελιωδών αξιών που έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε ο τόπος μας.

Πληροφορίες αγώνα
 
Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 25-8-2013
Ώρα εκκίνησης : 17 :30
Εκκίνηση/Τερματισμός : Πλατεία  Τζαμί Ιεράπετρας
Συνολικό μήκος : 21,1 χλμ
Σημεία ελέγχου : 3
Σταθμοί τροφοδοσίας : 7 (νερά – ισοτονικά – ενεργειακά)
Ποιότητα πεδίου : Άσφαλτος σε σχεδόν επίπεδη διαδρομή με μικρές υψομετρικές εναλλαγές.
Χρονικό όριο αποκλεισμού :1 (σταθμός έλεγχου Πάνω χωριό)
Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 2 ώρες και 45 λεπτά
Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου : 1 ώρα και 20 λεπτά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mακρυγιάννης, Μαλιμπόρσκα και Κωνσταντίνου οι νικητές στα Γρεβενά
Με μικρή συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στην περιοχή του χωριού Ζιάκα στα Γρεβενά. Οι Mακρυγιάννης, Μαλιμπόρσκα και Κωνσταντίνου έλαβαν τελικά τις πρώτες θέσεις του Πρωταθλήματος στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Εφήβων, αντίστοιχα, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και κατηγορία Open. Δείτε τα αποτελέσματα.
6ος Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου Λέσβου
4-8-2019: Ημιμαραθώνιος στη Λέσβο
Cycling & Running with Santa - Ακύρωση
Ακύρωση για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο