Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έκλεισαν οι εγγραφές για την Αγ. Παρασκευή

 H Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης: 1ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής, «Αναδεικνύοντας τον Υμυττό – 2013» ενημερώνει ότι το όριο συμμετοχών για την διαδρομή των 14 χλμ., έχει συμπληρωθεί και έχει ανοίξει λίστα αναμονής. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

H Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης: 1ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής, «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2013», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου ενημερώνει ότι το όριο συμμετοχών για την διαδρομή των 14 χλμ., έχει συμπληρωθεί.

Έτσι, όσοι δήλωσαν συμμετοχή από την Παρασκευή 5 Απριλίου έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου που λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, θα μπαίνουν σε λίστα αναμονής με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα υποβολής της δήλωσης. 

Η εγγραφή στην λίστα αναμονής δεν εγγυάται την συμμετοχή στον αγώνα.

Σημείωση: Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις άλλες δύο διαδρομές, (2,4χλμ για ενήλικες και μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου και το 1χλμ για μαθητές 4ης, 5ης, 6ης Δημοτικού), εξακολουθούν  να λαμβάνονται κανονικά.
 
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγ. Παρασκευής www.agiaparaskevi.gr, και στο τηλ.: 213 2004584.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Energy Triathlon Attiki 2017
23-4-2017: Την Κυριακή 23 Απριλίου στον Ωρωπό θα πραγματοποιηθεί το Energy Triathlon Attiki.
Χαμός και στη Δάφνη!
Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το 4ο Day Run Δάφνης Υμηττού. O δρομικός κόσμος δεν πτοήθηκε από τη ζέστη κι έτσι περισσότεροι από 730 έτρεξαν την απόσταση των 10 χλμ. στους δρόμους της Δάφνης και του Υμηττού. Νικητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Καλομοίρης που κάλυψε την απόσταση σε 34:29 ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Φιλίππα Πουλίδου σε 40:55 στην 21η θέση. Δείτε τα αποτελέσματα!
Πλούσια δραστηριότητα στην Κύπρο
Ο Σύλλογος Δρομέων Κύπρου “Περικλής Δημητρίου” συνεχίζει την προσπάθειά του για περαιτέρω διάδοση του τρεξίματος στην Μεγαλόνησο, συνδιοργανώνοντας και με άλλους φορείς αρκετούς λαϊκούς αγώνες δρόμου.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE