Με τον ΣΔΥΘ στο Μέγα Αλέξανδρο

Και φέτος την πρώτη μέρα του Απρίλη θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος δρόμος της Θεσσαλονίκης, Μέγας Αλέξανδρος που αναμένεται πιο ανανεωμένος και καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ο Σύλλογος Δρομεών Υγείας Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση – πρόσκληση προς τα μέλη του αλλά και τους φίλους του τρεξίματος και του μαραθωνίου.

Share

7ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος
Και φέτος, την πρώτη μέρα του Απρίλη θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος δρόμος της Θεσσαλονίκης, Μέγας Αλέξανδρος που αναμένεται πιο ανανεωμένος και καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ο Σύλλογος Δρομεών Υγείας Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση – πρόσκληση προς τα μέλη του αλλά και τους φίλους του τρεξίματος και του μαραθωνίου.

Η ανακοίνωση του Σ.Δ.Υ Θεσσαλονίκης
Την 1/4/12, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να ζήσει ξανά το κορυφαίο δρομικό γεγονός της: τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και τους παράλληλους αγώνες 10 χλμ και 5 χλμ. Φέτος, ανανεωμένοι και πιο δυναμικοί από ποτέ, οι αγώνες αυτοί περιμένουν να τους αγκαλιάσουμε και να τους απολαύσουμε.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας με ζέση κι πείσμα το τόσο σημαντικό για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή δρομικό δρώμενο, θα είναι και πάλι εκεί με μια μεγάλη ομάδα δρομέων και με ενημερωτικό περίπτερο στο κέντρο εγγραφών και στο χώρο τερματισμών των αγώνων.

Γίνε τώρα μέλος του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης κι έλα να ζήσουμε μαζί τη μεγάλη αυτή δρομική γιορτή. Μπες στην πιο κεφάτη και δυναμική δρομική ομάδα της πόλης και, ταυτόχρονα, επωφελήσου από τις εκπτώσεις 10€ στη συμμετοχή στο μαραθώνιο και 5€ στη συμμετοχή στους παράλληλους αγώνες.

Οι εγγραφές μέσω του Σ.Δ.Υ.Θ. άρχισαν! Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.sdyth.gr ή επικοινώνησε με τον Δημήτρη Λαμπρινίδη στο τηλέφωνο 6934 690502.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
7ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθωνίος Δρόμος Ξάνθης - Ματαίωση
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του ημιμαραθώνιου της Ξάνθης
Διπλό ρεκόρ στον Αυγερινό
Νέο ρεκόρ διαδρομής αλλά και νέο ρεκόρ συμμετοχών στον 10ο αγώνα δρόμου Αυγερινού στην Κοζάνη. Ο Μιχάλης Παρμάκης αναδείχθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά νικητής σημειώνοντας μάλιστα νέο ρεκόρ διαδρομής με 1:30:35, ενώ περισσότεροι από 100 δρομείς τερμάτισαν τον αγώνα, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο