Το Κύπελλο αρχίζει

Ο 1ος αγώνας της νέας σειράς αγώνων MTR Cup θα διεξαχθεί στις 29 Ιανουαρίου στην Πάρνηθα. Πρόκειται για μία σειρά από 8 αγώνες με το νικητή του κυπέλλου να βγαίνει από το συνολικό άθροισμα των βαθμών που θα μαζέψει σε όλη τη σειρά.

Share

MTR CUP 2012
Στην Πάρνηθα ανοίγει η αυλαία

Ο 1ος αγώνας της νέας σειράς αγώνων MTR Cup θα διεξαχθεί στις 29 Ιανουαρίου στην Πάρνηθα. Πρόκειται για μία σειρά από 8 αγώνες σε δρόμο βουνού με το νικητή του κυπέλλου να βγαίνει από το συνολικό άθροισμα των βαθμών που θα μαζέψει σε όλη τη σειρά.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με τους διοργανωτές επισκεφθείτε τη σελίδα www.mountain-sports.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρεττάκεια 2015 - Διόσκουρων Κρήνη
1-8-2015: O Αθλητικός Όμιλος Κροκεών σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και μέσα διοργανώνει την Κυριακή 1 Αυγούστου αγώνα με την ονομασία «Βρεττάκεια 2015 – Διόσκουρων Κρήνη».
2oς Δρόμος Μαλαντρενίου «Η ΑΤΡΑΠOΣ»
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Γραφική διαδρομή
Το καθιερωμένο δρομικό “ραντεβού” στην Ποντοκερασιά Κιλκίς ανανεώνει και για φέτος το ξενοδοχείο Κρούσια καλώντας τους δρομείς να συμμετέχουν στη γραφική διαδρομή στην οροσειρά των Κρουσίων. Η 6η Ανάβαση Κρουσιών πρόκειται να γίνει στις 29 Αυγούστου σε μια διαδρομή συνολικού μήκους 14 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο