Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπλόκο Καλογρέζας

Στις 21 Μαρτίου ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ Ανατολή και τον Φυσιολατρικό όμιλο Νέας Ιωνίας διοργανώνουν αγώνα δρόμου 1,500 μέτρων και 8 χιλιομέτρων.

Share

Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Ιωνίας, ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν. Ιωνίας (Φ.Ο.Ν.Ι.) στις 21 Μαρτίου διοργανώνουν αγώνες δρόμου για άντρες και γυναίκες.

Οι αγώνες διοργανώνονται στα πλαίσια των 25ων Αγώνων Στίβου με την επωνυμία «Μπλόκο Καλογρέζας».

Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010, από τις 09:00 π.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας, (Εθν. Αντιστάσεως-Ν. Ιωνία).

Ο Λαϊκός Δρόμος περιλαμβάνει δύο (2) αγώνες δρόμου ελεύθερης συμμετοχής:

  1. ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.500 μ. (εντός και εκτός Σταδίου)
    για κατηγορίες ανδρών και γυναικών.
  1. ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 8.000 μ. (εντός και εκτός Σταδίου)
    για κατηγορίες ανδρών και γυναικών.
Οι λεπτομέρειες για τους αγώνες (διαδρομές, κατηγορίες αθλητών κ.λ.π.) θα δημοσιευθούν στην επίσημη προκήρυξη των αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καββαδίεια 2014
17-8-2014: Οι τοπικοί φορείς των Αργυράδων Κέρκυρας διοργανώνουν την Κυριακή 17 Αυγούστου αγώνα δρόμου με την ονομασία «Καββαδίεια 2014» 10 χλμ.
Απόβαση στη Βαρκελώνη!
Tην Κυριακή διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, την όμορφη Βαρκελώνη ο 34ος Μαραθώνιος της πόλης με τη συμμετοχή δρομέων άπό κάθε γωνιά του πλανήτη που συνδύασαν αγώνα αλλά και τουρισμό. Aνάμεσα τους και 50 Έλληνες δρομείς που απόλαυσαν την όμορφη πόλη τερματίζοντας παράλληλα τον ανοιξιάτικο τους μαραθώνιο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ελλήνων.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE