Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαδρομή για ρεκόρ

42 χλμ. στο Μεσσηνιακό κάμπο θα έχουν στη διάθεσή τους οι συμμετέχοντες του Μαραθωνίου Μεσσήνης για να δείξουν τις δυνάμεις τους ενώ από τη διαδρομή δεν θα λείπει ούτε το “υγρό στοιχείο”.

Share

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης διοργανώνουν την Κυριακή 28 Μαρτίου τον 6ο Μαραθώνιο Μεσσήνης και τους αγώνες 10 χλμ. και 3 χλμ. Φέτος προγραμματίζεται παράλληλα με τον Μαραθώνιο να διαξαχθεί και σκυταλοδρομία μαραθωνίου εφόσον συμμετάσχουν τουλάσιστον 6 ομάδες των 4 αθλητών όπου θα τρέξουν 10, 14, 10 & 7,195 χλμ.

Οι εγγραφές θα γίνονται μέσω του site www.messini-marathon.com από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου.

Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Αγώνας Υγείας Αντιπάρου 24,4 χιλιομέτρων - Ακύρωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Τρέξιμο στο Κάστρο Βοιωτίας
O Πολιτιστικός Σύλλογος του Κάστρου Βοιωτίας διοργανώνει το Σάββατο 30 Ιουλίου αγώνα δρόμου 10 χλμ. με την ονομασία: 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου “Κώπαια 2011”.
Φόρος τιμής
Στις 30 Οκτωβρίου η δημοτική ενότητα Αγριάς και η τοπική ενότητα Δράκειας με την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Αγριάς “ΑΘΛΟΣ” διοργανώνει τον 11ο Λαϊκό αγώνα δρόμου μνήμης και θυσίας “ΑΓΡΙΑ – ΔΡΑΚΕΙΑ”.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE