Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προς τιμήν του Μ. Αλεξάνδρου

Ένας «παλιός» αγώνας που αλλάζει όμως περιοχή και μεταφέρεται στο Ωραιοκάστρου. Ο Επιμνημόσυνος Αγώνας 10 χλμ. αποδίδει φόρο τιμής στο Μ. Αλέξανδρο για τα 2.332 χρόνια από το θάνατό του.

Share

Ο Σύλλογος Μαραθωνίων Μακεδονίας και η Ομάδα «Ε» ΕΨΙΛΟΝ σε συνεργασία με την Επιτροπή Προμηθείων 2009 και τον Σύλλογο Προμηθεύς Πυρφόρος διοργανώνουν στις 5 Ιουλίου 2009 τον αγώνα δρόμου «Επιμνημόσυνος Αγώνας 10 χλμ. στο Ωραιόκαστρο». Ο αγώνας έχει τη μορφή επιμνημόσυνης εκδήλωσης και διεξάγεται προς τιμήν του Μ. Αλεξάνδρου με τη συμπλήρωση 2.332 χρόνων από το θάνατό του.
Η εκκίνηση θα δωθεί από το άγαλμα της Θεάς Νίκης στο Ναό των Ελλήνων στο Ωραιόκαστρο.
Θα δοθούν κύπελλα για τους πρώτους της γενικής κατάταξης και τους πρώτους κάθε κατηγορίας, αλλά και μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα προσφερθεί γεύμα.
Να τονίσουμε ότι ενώ ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 7 Ιουνίου τελικά άλλαξε ημερομηνία λόγω διεξαγωγής των εκλογών όπως και τόπο διεξαγωγής (παλιότερα γινόταν στην Πέλλα).

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 15 Ιουνίου 2009.
Αριθμός συμμετοχών έως 90 αθλητές.

Για δηλώσεις συμμετοχής* και πληροφορίες:
α) τηλεφωνικά στα: 2310-698654 και 6976695935
β) με φαξ στο: 2310-697964
γ) ταχυδρομικά στη διεύθυνση: 57013 Ωραιόκαστρο, Τ.Θ.35
δ) στα e-mail:
aristotelianmarathon@live.com
promitheia@gmail.com
koino.thess.@gmail.com
thespis.blog@gmail.com

* (να αναγράφεται ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ημερομηνία γεννήσεως)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Αγώνας Γλα
25-7-2015: Ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου σας ενημερώνει ότι ο 5ος αγώνας Γλα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 19:30.
4oς Αγώνας Κήρυξης Ελληνικής Επανάστασης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
1o Festival Ανωμάλου Δρόμου
Δείτε περισσότερα για το 1ο Festival Ανωμάλου δρόμου
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE