Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγώνας μνήμης

Το Σάββατο 11/7 θα διεξαχθεί ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας “Γεώργιος Κωστάκος” ώστε να αποδοθεί φόρος τιμής στον αθλητή της ενόργανης γυμναστικής και βαλκανιονίκη Γεώργιο Κωστάκο.

Share

Σε ηλικία μόλις 43 ετών έχασε τον περασμένο Νοέμβριο τη μάχη με τη ζωή ο Γεώργιος Κωστάκος ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με το χώρο της ενόργανης γυμναστικής στον οποίο και διακρίθηκε. Μετά την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό τον κέρδισε η ηθοποιία (Broadway) και η συγγραφή θεατρικών έργων δραστηριότητα η οποία του χάρισε πολλούς τιμητικούς τίτλους και επαίνους για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Γεώργιο Κωστάκο επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.georgecostacos.com).

Ο Σύλλογος «Αιγινίτικη Φιλοξενία» θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του διοργανώνει το Σάββατο 11 Ιουλίου 2009 αγώνα δρόμου 16 χλμ. στο νησί της Αίγινας.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5:30 μ.μ. και θα έχει ως αφετηρία την πλατεία Εθνεγερσίας στο λιμάνι της Αίγινας με κατεύθυνση το Μοναστήρι και τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Θα συνεχιστεί προς το κοιμητήριο του Μεσαγρού με πορεία προς τον Ναό της Αφαίας για να καταλήξει στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας. Η διαδρομή στο μεγαλύτερο μέρος της γίνεται μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, και έτσι οι αθλητές, κατά την διάρκεια του αγώνα θα απολαμβάνουν τόσο τις ομορφιές του νησιού καθώς και τα ιστορικά του αλλά και θρησκευτικά του μνημεία. Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού των αθλητών με νερά, φρούτα και ισοτονικά συμπληρώματα.


Η αφίσα του αγώνα

Δηλώσεις συμμετοχής (από 1 έως 30 Ιουνίου) στο φαξ: 22970-32193.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
Ο Σύλλογος «Αιγινίτικη Φιλοξενία» θα προμηθεύσει τους αθλητές με τα εισιτήρια άφιξής τους στο νησί πριν από τον αγώνα, στο λιμάνι του Πειραιά, όπου θα βρίσκεται εκπρόσωπος της γραμματείας. Για τους αθλητές που θα μετακινηθούν με δικό τους μέσο στο νησί ο σύλλογος δεν φέρει υποχρέωση πλην των ατομικών εισιτηρίων τους. Μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί δωρεάν δείπνο και θα γίνει μετά η μεταφορά των αθλητών από την Αγία Μαρίνα στο λιμάνι της Αίγινας.
Όσοι αθλητές επιλέξουν να συνδυάζουν μαζί και τις διακοπές τους υπάρχουν σε όλες τις περιοχές του νησιού καταλύματα με κόστος 15 € το άτομο ανά ημέρα (για διαμονή σε δίκλινα δωμάτια χωρίς πρωϊνό).

Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα ή τη διαμονή καλέστε στο τηλ.: 22970-32192 Κος Νικόλαος Κωστάκος (ώρες: 09:00 έως 12:00 π.μ. και 17:00 έως 22:00 μ.μ.), στην ιστοσελίδα: WWW.AEGINAROOMS.GR ή στο e-mail:aeginarooms@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποτελέσματα
Επίσημα τερμάτισαν 1519 δρομείς, ενώ δεκάδες άλλοι έτρεξαν χωρίς να έχουν προμηθευθεί αριθμό και chip χρονομέτρησης, γεγονός βέβαια που κάθε άλλο παρά θετικό είναι αφού με τον τρόπο αυτό, οι συγκεκριμένοι δρομείς απολαμβάνουν τον αγώνα χωρίς να υποστηρίζουν τις προσπάθειες των διοργανωτών αλλά και των υπολοίπων δρομέων που αντιλαμβάνονται ότι ένας καλά οργανωμένος αγώνας έχει και αντίστοιχο κόστος το οποίο και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να επιμερισθεί. Δείτε τους δρομείς και τους χρόνους τους΄από την 1001η μέχρι και την 1519η θέση.
Στα Μονοπάτια Της Κνωσού Και Του Γιούχτα - Knossos Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE