Έγινε στο Ντουμπάι ο 2ος αγώνας της σειράς Vertical World Circuit

52 ορόφους και 1.334 σκαλοπάτια περιελάμβανε ο 2ος αγώνας της σειράς

Share

Στο Ντουμπάι φιλοξενήθηκε ο 2ος αγώνας της διεθνούς σειράς Vertical World Circuit και συγκεκριμένα στον ουρανοξύστη Jumeirah Emirates Towers, την περασμένη Παρασκευή. Η συγκεκριμένη σειρά αγώνων περιλαμβάνει αγώνες σε ουρανοξύστες σε όλο τον κόσμο με τους συμμετέχοντες να καλούνται να ανέβουν με τις σκάλες μέχρι τον τελευταίο όροφο.

Νικητής του συγκεκριμένου αγώνα που είχε την επωνυμία, Dubai Holding Skyrun, αναδείχθηκε ο Πιοτρ Λομποζίνσκι από την Πολωνία που χρειάστηκε 7 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα για να ανέβει τα 1.334 σκαλοπάτια και τους 52 ορόφους ενώ η πρώτη γυναίκα, η Σούζι Γουόλσαν από την Αυστραλία έκανε 8:38.

Ο επόμενος αγώνας της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου στο Παρίσι ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες σε ουρανοξύστες στη Μανίλα, το Σίδνεϋ, το Πεκίνο, τη Σανγκάη, και το Χονγκ Κονγκ.

Δείτε εδώ περισσότερα για τους αγώνες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι «γαζέλες» της Αφρικής!
Γιατί οι Κενυάτες και οι Αιθίοπες δεσπόζουν στους δρόμους αντοχής;
Sam Ruthe: Το παιδί-θαύμα από την Νέα Ζηλανδία ξαναχτύπησε!
Απίστευτες επιδόσεις και πάλι από τον 16χρονο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο