Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ορειβατική Εκδρομή των Δρομέων Υγείας Γρεβενών

Την Κυριακή 4 Αυγούστου η εκδρομή από την Αβδέλλα στη Βασιλίτσα

Share

Την Κυριακή 4 Αυγούστου η εκδρομή των Δρομέων Υγείας Γρεβενών από την Αβδέλλα στη Βασιλίτσα.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών, σε συνεργασία με τον ΧΟΣ Γρεβενών και την Κινηματογραφική Λέσχη, διοργανώνουν ορειβατική εκδρομή από την Αβδέλλα στη Βασιλίτσα, την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019.

Η εκδρομή θα ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί από την Αβδέλλα ενώ μία ώρα νωρίτερα (7:30 π.μ.) θα αναχωρήσουν τα αυτοκίνητα από την πλατεία λαχαναγοράς στα Γρεβενά. Η ανάβαση θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες και η διαδρομή χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας.
Το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας “Τα παράπονα στον Δήμαρχο” στην πλατεία τη Αβδέλλας. 
Υπάρχει η δυνατότητα για κατασκήνωση στην Αβδέλλα το βράδυ του Σαββάτου ή διαμονή στους ξενώνες της περιοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974875464 (Σάκης Αναγνώστου ΧΟΣΓ) και 2462087222 (Χρήστος Τσιαρσιώτης ΣΔΥΔ). Για μετακίνηση υπάρχουν περιορισμένες θέσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Επετειακός Μαραθώνιος Κρήτης: Άνοιγμα εγγραφών
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
8th TihioRace Academy - Online Event
Δείτε αναλυτικά
Salomon Technical Meeting - Zagori Mountain Running by Dimitis Theodorakakos
Δείτε τις πληροφορίες
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE