The Lake Plastira 2024

Όσα όσα έγιναν στον αγώνα, οι νικητές και τα αποτελέσματα

Share
The-Lake-Plastira-2024

Η διοργάνωση του αγώνα τριάθλου The Lake Plastira 2024 μας ενημερώνει για όλα όσα έγιναν στον αγώνα, τους νικητές και τα αποτελέσματα. Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης.

The Lake Plastira 2024
“Where Triathlon meets nature”
Ο πιο «πράσινος» Τριαθλητικός αγώνας

H μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα με την απαράμιλλή φυσική ομορφιά της, ήταν το σκηνικό για έναν από τους πιο συναρπαστικούς τριαθλητικούς αγώνες που έχουν διεξαχθεί φέτος. Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον  και με τον περισσότερο αγώνα να διεξάγεται υπό την δροσερή σκιά που προσφέρουν τα δέντρα που περικλείουν την Λίμνη, οι  συμμετέχοντες του “The Lake Plastira”   μας χάρισαν έναν αγώνα με έντονο συναγωνισμό και πολλές συγκινήσεις. 

Οι αθλητές, απόλαυσαν ένα αλπικό τερέν που εφάμιλλο του μπορεί κανείς να συναντήσει μόνο σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίσαμε στην φετινή μας διοργάνωση αθλητές από όλη την χώρα καθώς η πρόσβαση στην περιοχή έγινε ακόμα πιο εύκολη από Αττική αλλά και Βόρεια Ελλάδα λόγω του νέου οδικού δικτύου.

Στην φετινή επιτυχία της διοργάνωσης, συνέβαλαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας, ο δήμος λίμνης Πλαστήρα και όπως πάντα ένα πλήθος συνεργατών, υποστηρικτών καθώς και τοπικών επιχειρήσεων.

Παράλληλα οι αγώνες του The Lake Plastira ήταν και το δεύτερο σκέλος του πρωταθλήματος WTL (WTL LEAGUE και WTL SUPER LEAGUE) . Το WTL, με το ανανεωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα και τους νέους προορισμούς που προστέθηκαν, προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στους συμμετέχοντες.

Έχοντας τα ακόλουθα αποτελέσματα στις γενικές κατηγορίες των αγώνων , τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν από την διοργανώτρια εταιρεία και τα αναλυτικά αποτελέσματα της λίγκας καθώς και των ομάδων.

WTL Standard Απόσταση
1η θέση Ανδρών Χασιώτης Βασίλης
1η θέση Γυναικών Αμβροσιάδου Όλγα

WTL Sprint Απόσταση
1η θέση Ανδρών Γαλάνης Γιώργος
1η θέση Γυναικών Νικολάου Ευαγγελία

Η συναρπαστική μάχη της WTL θα συνεχιστεί από τον Σεπτέμβριο σε Επίδαυρο, Ναύπλιο και Σούνιο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 28 Ιουλίου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon του Δήμου Θερμαϊκού στην Περαία Θεσσαλονίκης , για το οποίο θα ενημερωθείτε σχετικά τις επόμενες ημέρες

Μείνετε συντονισμένοι!

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

The-Lake-Plastira-2024
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Ημερίδα: Παιδί και Αθλητισμός
«Αθλούμαι συχνά, Τρώω σωστά, Ζω καλά…» το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2024
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο