Σύλλογος Δρομέων και Πεζοπόρων Τσαριτσάνης: Πεζοπορία και κοπή πίτας

Δείτε περισσότερα

Share

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας συνδύασε με μία ομαδική πεζοπορία ο Σύλλογος Δρομέων και Πεζοπόρων Τσαριτσάνης την Κυριακή. Διαβάστε περισσότερα από την ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Ο Σύλλογος Δρομέων και Πεζοπόρων Τσαριτσάνης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026 στο εξωκκλήσι της Μεταμόρφωσης τού Σωτήρος που βρίσκεται πάνω σε βράχο.

Η κοπή τής πίτας συνδυάστηκε με πεζοπορία πού ξεκίνησε από την πλατεία τού χωριού μας τίμησαν με την παρουσία τους 45 δρομείς και πεζοπόροι από Ελασσόνα και την Λάρισα. Τυχερός ήταν ο Γιάννης Καραγκιόζης μέλος τού Συλλόγου πού παρέλαβε το δώρο του με τα λογότυπα των αγώνων Tsaritsani trails. 

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία καί ότι επιθυμεί προσωπικά ο καθένας. Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Τσαριτσάνης για την μεταφορά τής πίτας στο εξωκκλήσι και όλους όσοι συνέβαλαν στην εκδήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DRC X URC run - Σάββατο 14 Μαρτίου
Τρέξε στο κέντρο της Αθήνας
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 28/2-1/3
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
H On ξεκινά τα running events!
Κάνε την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο