Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ειρηνοδρομία 2025: Promo video

Οι εγγραφές συνεχίζονται!

Share

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα «Ειρηνοδρομία 2025» που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 18 Μαΐου και με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε για τα παιδιά μας τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ. & 5 χλμ., σε πιστοποιημένη διαδρομή από την World Athletics και την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων (AIMS), αγώνα 2,5 χλμ. όπου μπορούν να συμμετέχουν ακόμα και μαθητές δημοτικού και αγώνα «Κοινωνικής Ευαισθησίας» 1.000μ. για Α.με Α.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού, αλλά και επίκεντρο όλων των παράλληλων εκδηλώσεων είναι το Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου.

Τον αγώνα διοργανώνουν το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αγίου Δημητρίου,με τον ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Αγίου Δημητρίου και τον  Γ.Σ Πήγασο Αγ. Δημητρίου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και με την υποστήριξη της Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη Αλέκου Παναγούλη,

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα www.eirinodromia.gr

Δείτε παρακάτω το promo video του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 26-27 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE