Η HOKA παρουσιάζει το επόμενο κεφάλαιο της καμπάνιας FLY HUMAN FLY για το 2024

Μάθε περισσότερα και πέταξε και εσύ με το ξεχωριστό βίντεο!

Share

Η ΗΟΚΑ, το καινοτόμο brand road, trail & hiking παπουτσιών και performance ρούχων, με την ταινία “Bird’s Eye” λανσάρει τη συνέχεια της “Fly Human Fly” καμπάνιας, “Inspiring all movers to fly”.

Βασισμένη στην ιστορία του brand, η ταινία γιορτάζει το “joyful performance” χαρακτήρα της HOKA και την ίδια στιγμή εμπνέει όσους απολαμβάνουν να κινούνται να πιστέψουν ότι  “We are all born to fly”.

Η νέα ταινία της HOKA “Bird’s Eye” αντλεί έμπνευση από τις ρίζες του brand, τις Γαλλικές Άλπεις. Με εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες η ταινία ακολουθεί ένα πουλί που κατά τη διάρκεια της επικής «πτήσης» του, από τα βουνά μέχρι τους δρόμους, συναντάει διαφορετικούς εν κινήσει ανθρώπους: road, trail runners αλλά και καθημερινούς joggers.

Η ιστορία της joyful πτήσης είναι μια απόδειξη δύναμης που πηγάζει από την running κοινότητα και την ανθρώπινη κίνηση. Πετάμε ακόμα πιο ψηλά, τρέχουμε πιο γρήγορα και πηγαίνουμε ακόμα πιο πέρα όταν το κάνουμε όλοι μαζί.  Μέσα από αυτήν την εξερεύνηση, το κοινό ανακαλύπτει ότι οι runners  αισθάνονται τον ίδιο ενθουσιασμό και ελευθερία όπως όταν πετάς, επιβεβαιώνοντας έτσι το μότο της HOKA: “We are all born to fly”

Μέσα από κάθε καμπάνια FLY HUMAN FLY, όπως και στην ταινία ‘Bird’s Eye,’ η HOKA στοχεύει να ενισχύσει την αυθεντικότητά της ως ένα μοντέρνο performance brand, χτίζοντας συνεχώς μια δυνατή σχέση  με την κοινότητα των movers.

Το FLY HUMAN FLY θα συνεχίσει να λειτουργεί ως πρόσκληση για όλους όσους αγαπούν να κινούνται με σκοπό να βρουν το δρόμο τους προς την αφετηρία και να βιώσουν τη χαρά της κίνησης και φυσικής άσκησης. Ένας νέος κόσμος κίνησης είναι εδώ! Ακολουθείστε τη @ΗΟΚΑ για να τον ανακαλύψετε! #FLYHumanFly

Σχετικά με την HOKA®

Η HOKA είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και καινοτόμες performance μάρκες παπουτσιών και ρούχων στην ιστορία. Σχεδιασμένη στα βουνά, η HOKA προσφέρει έναν άνευ προηγουμένου συνδυασμό ενισχυμένης απορρόφησης κραδασμών και στήριξης μέσα από μια μεγάλη γκάμα παπουτσιών για μια μοναδικά ομαλή διαδρομή. Έχοντας την καινοτομία και το design σαν βασικούς πυλώνες της, η HOKA έχει επενδύσει σε μία εξειδικευμένη ομάδα, από παγκόσμιους πρωταθλητές, καθημερινούς αθλητές αλλά και tastemakers, για να διασφαλίσει το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα σε όλα της τα προϊόντα. Από τις γραμμές τερματισμού μέχρι την καθημερινή ζωή, οι φαν της HOKA αγαπούν τη μάρκα για την τολμηρή και απροσδόκητη προσέγγισή της αλλά και την πίστη της στη δύναμη της ανθρωπότητας για ένα καλύτερο κόσμο. Η HOKA ενδυναμώνει τον κόσμο των αθλητών με σκοπό πετάξουν να πάνω από τη γη.

Κεντρική διάθεση: 

HYPERSPORTS 
Αριστοτέλους 19-21, Μεταμόρφωση 
ΙG page: @hypersportsgr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραγική εξέλιξη σε αγώνα στο Χαλάνδρι
Ένας 53χρονος δρομέας έφυγε από τη ζωή
Santorini Experience 2024: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Με συμμετοχές από 35 χώρες ολοκληρώθηκε η διοργάνωση
11ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Θυσίας Pella Half Marathon
Όλα όσα έγιναν στον αγώνα, οι νικητές και τα αποτελέσματα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο