To 8o Kallithea Night Run 2024 πλησιάζει!

Στις 19 Οκτωβρίου τρέχουμε Καλλιθέα

Share

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 8o Kallithea Night Run 2024 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Καλλιθέα. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης σχετικά με τη λήξη των εγγραφών και τις ειδικές εκπτώσεις στις ομαδικές εγγραφές.


Το 8ο Kallithea Night Run έρχεται το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 με εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Τζιτζιφιών! Οι εγγραφές κλείνουν στις 13/10!

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας και ο Δήμος Καλλιθέας και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενώ εντάσσεται στις δράσεις του BeActive Hellas.

Οι δρομείς μπορούν να συμμετέχουν στις αγωνιστικές διαδρομές των 10 km, 5 km και 2,5km, οι οποίες είναι πιστοποιημένες από την World Athletics!

Στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του αγώνα θα έχουμε κοντά μας το «Όραμα Ελπίδας» με τη δράση «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε Ελπίδα, δώσε Ζωή!» και τα «Παιδικά Χωριά SOS».

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο site του αγώνα www.kallitheanightrun.gr και στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:30-19:30.

Για ομαδικές εγγραφές άνω των 8 ατόμων με έκπτωση επί των αρχικών τιμών παρακαλούμε πολύ όπως αποστείλετε mail στο [email protected] προκειμένου να λάβετε την ειδική φόρμα και σχετικές οδηγίες.

Τηλ.επικ.: 210-9578388 και 6984282552

Σας περιμένουμε και φέτος να φωτίσουμε για 8η χρονιά την αγαπημένη μας Καλλιθέα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 5-6 Οκτωβρίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Αναβάλλεται ο 38ος Γύρος Πάρνηθας
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
8ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Κρήτης: 5500 αθλητές από 52 χώρες!
Όλα έτοιμα για τον αγώνα στο Αρκαλοχώρι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο