Παράταση Εγγραφών στους αγώνες του «ΞεΣκουριάΖω»

Τελευταία νέα!

Share
ilias Kapa/all rights reserved

H διοργάνωση του «ΞεΣκουριάΖω» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, μας ενημερώνει για την παράταση εγγραφών στους αγώνες τους. Δείτε την ανακοίνωση.


Η διοργάνωση παρατείνει τις δηλώσεις συμμετοχής για 11ο “ΞεΣκουριάΖω” και τους αγώνες 24km, 14km, 5km μέχρι το βράδυ της Κυριακής, 29-09-2024, ή μέχρι την συμπλήρωση του μέγιστου αριθμού συμμετεχόντων (350).

Η εγγραφή είναι έγκυρη με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει η σχετική καταβολή της συμμετοχής η οποία πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την ημέρα ολοκλήρωσης των εγγραφών.

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος «ΞεΣκουριάΖω» ήταν, είναι και θα παραμείνει αφιερωμένος στον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού-χαλκού που απειλεί το βουνό, τα νερά, τις ζωές των κατοίκων της Β.Α Χαλκιδικής και της ευρύτερης περιοχής.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  • Μουσική

Αμέσως μετά τις απονομές, μετά τις 14:30, θα πραγματοποιηθεί γλέντι στην πλατεία Χοροστάσι της Μεγάλης Παναγίας με την παραδοσιακή μπάντα Δρομολάγνοι.

  • Διαμονή

Υπάρχει δυνατότητα δωρεάν διαμονής (διαθέσιμες λίγες θέσεις) την παραμονή του αγώνα σε μεικτούς ξενώνες (χωρητικότητας 10ατόμων/ξενώνα) στο Προσκύνημα της Μεγάλης Παναγίας, μόλις 1.5km έξω από το χωριό. . Παράλληλα θα υπάρχει χώρος για ελεύθερο κάμπινγκ στο ίδιο σημείο. Για τα παραπάνω να επικοινωνήσουν άμεσα οι ενδιαφερόμενοι με τους διοργανωτές είτε με μήνυμα στις σελίδες μας, είτε στο email [email protected] είτε στα τηλέφωνα: 6974489919, 6945203239.

Δίνουμε ραντεβού στις 06 Οκτώβρη, στο όρος Κάκαβος, στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής!

Τρέχουμε για το Περιβάλλον

Τρέχουμε για τη Ζωή

Τρέχουμε ενάντια στην καταστροφή

More Info.

www.xeskouriazo.gr

Instagram / Facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο κατάστημα Mizuno στην Νέα Ερυθραία
Ο Απόλυτος Προορισμός για Αθλητικό Εξοπλισμό!
Οι Έλληνες στον BMW Oslo Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο