7o Olympic Day Run Greece: Ρεκόρ εγγραφών

300 τελευταίες θέσεις

Share
olympic-day-run

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, η Θεσσαλονίκη υποδέχεται την μεγαλύτερη γιορτή του Αθλητισμού, που φέρει το πλέον αναγνωρίσιμο brandname, αυτό των Ολυμπιακών κύκλων!! Με κεντρικό σύνθημα Not Just A RunThe OLYMPIC Run”, το “Olympic Day Run” Greece για ακόμα μια χρονιά αποτελεί την κορυφαία επιλογή για δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ειδικά φέτος, που όλη η υφήλιος ζει σε Ολυμπιακούς ρυθμούς και γιορτάζει το Ολυμπιακό έτος 2024, το Olympic Day Run Greece και μαζί η Ελλάδα αναδεικνύονται στην κορυφή του παγκόσμιου Ολυμπιακού χάρτη.

Οι συμμετοχές έχουν εξαντληθεί, αλλά μετά από αιτήματα δρομέων και αθλητικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα, η διοργάνωση ανοίγει 300 ακόμα συμμετοχές μέχρι τα μεσάνυχτα της 24ης Σεπτεμβρίου!!! Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο olympicdayrun.gr και δια ζώσης στην έδρα του αγώνα (Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου).

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, η διοργάνωση ορόσημο για το δρομικό κίνημα στην Ελλάδα, ο Μοναδικός και Επίσημος Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου της Χώρας με την υπογραφή της Διεθνούς και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, δίνει το παράγγελμα για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας 2024 (OlympicDay), την παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού και της συνύπαρξης. Η Team Hellas της διοργάνωσης “Παρίσι 2024” μαζί με αγαπημένους Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και διακεκριμένους αθλητές της παγκόσμιας Ολυμπιακής οικογένειας, θα είναι στη γραμμή εκκίνησης του 7ουOlympic Day RunGreece!!! Μαζί τους θα ξαναζήσουμε τις μεγάλες στιγμές που σήκωσαν την Ελλάδα μας ψηλά και θα γράψουμε μια νέα σελίδα στην Ολυμπιακή ιστορία, όπου τα βήματα χιλιάδων δρομέων μικρών και μεγάλων αθλητών και μη θα ενωθούν για τις Ολυμπιακές αξίες.

Το ”Olympic Day Run” GREECE αποτελεί τον επίσημο παγκόσμιο θεσμό για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, που καθιέρωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η διοργανώτρια αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων, με στόχο τη διάδοση της Ολυμπιακής ιδέας. Ο παγκόσμιος εορτασμός (Olympic Day) για την ίδρυση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και την απόφαση διοργάνωσης των πρώτων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων (ΑΘΗΝΑ 1896), τιμά διεθνώς την Ελλάδα ως τη γενεσιουργό χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων, ανυψώνοντάς την στον παγκόσμιο Ολυμπιακό και τουριστικό χάρτη.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο και 10 χλμ. για ενήλικες, 5 χλμ. για ενήλικες και εφήβους και 1,5 χλμ. για όλες τις ηλικίες. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής από τη Διεθνή και Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ οι νικητές θα λάβουν τα ειδικά έπαθλα του 7ου ‘’Olympic Day Run’’ Greece.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής από τη Διεθνή και Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ οι νικητές θα λάβουν τα ειδικά έπαθλα του 7ου ‘’Olympic Day Run’’ Greece.

Οι μαθητές δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ αποκλειστικά στον αγώνα των 1.5km, ενώ θα υπάρξει παράλληλο πλούσιο πρόγραμμα πολιττιστικών δράσεων για μικρούς και μεγάλους.

Το 7ο “Olympic Day Run” Greece πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον ΣΕΓΑΣ, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κ.Μ., το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον Δήμο Καλαμαριάς και το ΔΚΟ OLYMPiA, και εντάσσεται στις ετήσιες δράσεις τουBe Active Hellas.

Τις δράσεις του 7ου ‘’Olympic Day Run’’ Greece θα πλαισιώσουν ο Χρυσός μας Χορηγός “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”, οι Χορηγοί μας OneSalonica και “Μεβγαλ”, o Χορηγός Φιλοξενίας ‘’Grand Hotel Palace’’, ο Χορηγός Μεταφορών Aegean, οι Χορηγοί Εξοπλισμού ‘’Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης’’, ‘’Intersalonica’’ και ASV, οι Χορηγοί Τροφοδοσίας Souroti”, “Γρηγόρης” καιDole, οι Υποστηρικτές δρομικής εμπειρίας “ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360”, PARANAUE”, ASM, Ποδηλατικός Σύλλογος “Ποδηλάτης”, Ποδηλατικός Όμιλος “Βέλος”, οι Υποστηρικτές εγγραφών CosmosSport, τροφοδοσίας Baristasκαι εστίασης Limani, και οι Χορηγοί Επικοινωνίας TV100”, “PLUSRADIO”, “OPEN”, “MEGA”, “ERT3”, “DIONTV”, ”, “Gazzeta”, “GRtimes”, “Thesstips”, “Karfitsa”, “RunnerMagazine”, “Cityportal”, “Thestival.gr”, “Gpoint”, “MyCity”, “IRUN”, “Dailythess”, “GTP”, “RunningNews”, “Seleo”, “Thessculture”, “InfoKids”, “InfoWoman”, “Jobfind”, “SportEvent” και “Thess.gr”.

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!! ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!

Ακολούθησε μας σε Facebook, Instagram και TikTok για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα του Κορυφαίου Run της χώρας!!!   
Hashtag: #olympicdayrun #olympicdayrungreece

Hashtag: #olympicdayrun #olympicdayrungreece

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο