Το 10th Lycabettus Run συμμετέχει στο 8th World Wellness Weekend

Δυνατότητα Early Bird εγγραφών

Share

Το 10th Lycabettus Run συμμετέχει στο 8th World Wellness Weekend και παρέχει τη δυνατότητα early bird εγγραφών. Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης.


Το 8th World Wellness Weekend πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο από τις 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Το World Wellness Weekend είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που εμπνέει και ενδυναμώνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με χιλιάδες διασκεδαστικές, υπαίθριες δραστηριότητες ευεξίας σε 120 χώρες!

Η Οργανωτική Επιτροπή του 10th Lycabettus Run, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συμμετοχή της στο 8th World Wellness Weekend, προσφέροντας σε όλους προνομιακές τιμές εγγραφής (12,00€) για το τριήμερο 20 – 22 Σεπτεμβρίου, δίνοντας την δυνατότητα συμμετοχής στην αγαπημένη διοργάνωση, σε περισσότερους ενδιαφερόμενους δρομείς.

Επίσης ο οικοδεσπότης μας, το αγαπημένο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel δεν θα μπορούσε να λείψει από τις δράσεις και συμμετέχει προσφέροντας προνομιακές τιμές στις μοναδικές υπηρεσίες ευεξίας που διαθέτει στον χώρο του. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Μην το χάσεις – γίνε μέρος του κινήματος και γιόρτασε την ευεξία μαζί μας. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν πιο υγιή, πιο ευτυχισμένο κόσμο!

Κάντε τώρα την εγγραφή σας και εξασφαλίστε μία θέση στον αγώνα αλλά και την ευκαιρία να ζήσετε μία ιδιαίτερη δρομική εμπειρία την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025 στο λόφο του Λυκαβηττού.

Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες μέσα μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr.

Το Lycabettus Run αποτελεί διοργάνωση και υλοποιείτε από την My Sportevent, με την αμέριστη υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Περισσότερες πληροφορίες:

Site: www.lycabettusrun.gr
Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun
Instagram: https://www.instagram.com/lycabettusrun/

Στις 23 Φεβρουαρίου 2025 τρέχουμε ………… στην κορυφή της πόλης! Run the Hill

Μείνετε συντονισμένοι……….

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Karpenissi Trail 2024: Κλείνουν οι εγγραφές!
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Ioannina Lake Run 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Ο ΣΔ Τρικάλων στο Ioannina Lake Run 2024
Οι συμμετοχές του συλλόγου στους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο