Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2024

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες

Share

Η διοργάνωση του αγώνα: Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2024 ενημερώνει τους συμμετέχοντες για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής τους και χρήσιμες πληροφορίες για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων στο σημείο της εκκίνησης και τερματισμού.

Οι συμμετέχοντες έχουν λάβει τα παρακάτω και με email.

«Αγαπητοί δρομείς,

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run θα θέλαμε να  σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους δρομείς για το Ververonda Easy Trail Run θα γίνει το Σάββατο 14/09 από τις 07:30 έως 08:45 (αυστηρά) στο σημείο της εκκίνησης και τερματισμού.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους δρομείς για το Porto Heli Night Run θα γίνει το Σάββατο 14/09  από τις 17:30 έως 19:15 (αυστηρά) στο σημείο της εκκίνησης και τερματισμού.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους δρομείς για το Porto Heli Kids Run 500μ θα γίνει το Σάββατο 14/07  από τις 17:15 – 18:15 (αυστηρά)  στο σημείο της εκκίνησης και τερματισμού.

Τον αριθμό συμμετοχής που θα αναζητήσετε από τη γραμματεία του αγώνα τον έχετε λάβει με email.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα αναγραφόμενα στοιχεία σας που λάβατε είναι λανθασμένο σας παρακαλούμε να το δηλώσετε κατά την παραλαβή του πακέτου σας.

Αν έχετε δηλώσει και άλλα άτομα με το ίδιο email, ενημερώστε τους για τη διαδικασία. Μπορούν να αναζητήσουν τα πακέτα συμμετοχής τους στη γραμματεία με το ονοματεπώνυμό τους. 

Προγραμμα διοργάνωσης

Το Κέντρο Φυσιοθεραπείας Δώρα Γαλανοπούλου προσφέρει στο Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run την προθέρμανση και την αποθεραπεία των συμμετεχόντων αθλητών σε ομαδικές ασκήσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Η συμμετοχή είναι προαιρετική και η ευθύνη του ασκούμενου για την υγεία του είναι αποκλειστικά δική του.
Το κέντρο και οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για τραυματισμό ή επιπλοκή υγείας των συμμετεχόντων.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο όμορφο Πόρτο Χέλι, να ζήσουμε μία μοναδική δρομική εμπειρία.

Με εκτίμηση,

Γραφείο Εξυπηρέτησης Συμμετεχόντων
Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο