Αναβλήθηκε το τρίαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σε αναμονή οι αθλητές και οι λάτρεις του αθλήματος

Share
τρέξιμο και κολύμβηση - πρόγραμμα

Μία μέρα θα πρέπει να περιμένουν οι αθλητές για τη διεξαγωγή του τριάθλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο αγώνας που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου το πρωί αναβλήθηκε για την Τετάρτη 31 Ιουλίου καθώς τα νερά του Σηκουάνα, όπου θα διεξαχθεί η κολύμβηση, είναι μολυσμένα λόγω των πρόσφατων βροχοπτώσεων.

Αν και αυτή η εξέλιξη είναι δυσάρεστη κάτι τέτοιο φαινόταν ότι θα γίνει καθώς στους αθλητές του τριάθλου είχαν απαγορευτεί οι προπονήσεις την περασμένη Κυριακή και τη Δευτέρα.

Ο αγώνας τριάθλου των ανδρών θα διεξαχθεί την Τετάρτη μετά των αγώνα τριάθλου των γυναικών που είναι προγραμματισμένος στις 8:00 ώρα Γαλλίας.

Βέβαια, αναμένουμε αν και οι συνθήκες αύριο το επιτρέψουν. Σε περίπτωση αρνητικής τροπής οι διοργανωτές θα δώσουν νέα αναβολή για την Παρασκευή.

Δεν είναι μόνο το τρίαθλο στον Σηκουάνα

Εκτός από το αγώνισμα του τριάθλου που θα φιλοξενήσει ο Σηκουάνας (αν όλα πάνε καλά) αναμένεται με ενδιαφέρον και η κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας. Καθώς, όμως, αυτό το αγώνισμα είναι προγραμματισμένο την Παρασκευή (άντρες) και το Σάββατο (γυναίκες) αναμένεται είτε οι συνθήκες να είναι ευνοϊκότερες για τη χρήση του ποταμού, είτε να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο καθώς τα αγωνίσματα της κωπηλασίας θα έχουν ολοκληρωθεί.

Ας ελπίσουμε για το καλύτερο και ιδιαίτερα για τους αθλητές που είναι σε στάση αναμονής!

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο