Η ΟΝ πρωτοπορεί με την τεχνολογία LightSpray™!

Πολύ… μπροστά τα νέα μοντέλα της εταιρείας

Share

Έχει ταράξει τα νερά της δρομικής αγοράς και συνεχίζει λανσάροντας νέες τεχνολογίες και υλικά που ανοίγουν νέους δρόμους και παράγουν απίστευτα ρεκόρ!

Η Οn έχει αναπτύξει την τεχνολογία LightSpray™ μέσα στα εργαστήρια της στην Ζυρίχη. Μία τεχνολογία που βελτιώνει την απόδοση, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις εκπομπές άνθρακα και παρουσιάστηκε στα μέσα του Ιουλίου στον τόπο διεξαγωγής των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, στο Παρίσι!

Η νέα αυτή τεχνολογία βρίσκεται στο Cloudboom Strike LS, το νέο ασυναγώνιστο αγωνιστικό μοντέλο της Οn. Το Cloudboom Strike LS προσφέρει απόλυτη στήριξη, αλλά και εφαρμογή αφού δεν διαθέτει κορδόνια, διατηρώντας το βάρος του πολύ χαμηλά, μόλις στα 170γρ.

Αυτό που είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό είναι πως ο χρόνος κατασκευής κάθε μοντέλου δεν ξεπερνά τα τρία λεπτά! Κάθε παπούτσι κατασκευάζεται από ένα είδος θερμοπλαστικού και χρωματίζεται πάνω στο ρομποτικό βραχίονα (φωτό) που έχει κατασκευάσει η ομάδα της On.

Οι ενώσεις γίνονται, όχι με κόλλα, αλλά με θερμότητα μειώνοντας έτσι το βάρος και παράγοντας καλύτερο αποτέλεσμα.

Η επαναστατική προσέγγιση παραγωγής LightSpray ανοίγει το δρόμο για μία πιο βιώσιμη διαδικασία παραγωγής στο μέλλον, η οποία μειώνει τα απόβλητα με 75% λιγότερες εκπομπές άνθρακα συγκριτικά με τα άλλα αγωνιστικά μοντέλα της On. Επίσης, δημιουργεί νέες ευκαιρίες για ταχύτερη διαδικασία κατασκευής και προϊόντα, χάρη στην κατασκευή του από ένα μόνο ανακυκλώσιμο υλικό, τη στιγμή που η διαδικασία συναρμολόγησης εξαλείφει την ανάγκη για κόλλα.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που Hellen Obiri ετοιμάζεται να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι φορώντας το νέο Cloudboom, ένα μοντέλο που το έχει δοκιμάσει σε διάφορους αγώνες έως τώρα, ανάμεσα τους και στον Βoston Marathon 2024 όπου είχε αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παγκόσμιο ρεκόρ στα 600μ. από την Mary Moraa
Εντυπωσιακή επίδοση στο Βερολίνο
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 7-8 Σεπτεμβρίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο