Αναβολή του Golden Jackal 2024

Κανονικά θα διεξαχθεί ο Nemea City Night Run

Share
NEMEA-CITY-NIGHT-RUN-GOLDEN-JACKAL

Η διοργάνωση των αγώνων Nemea City Night Run & Golden Jackal ανακοινώνει τις αλλαγές λόγω των πυρκαγιών στην περιοχή. Συγκεκριμένα ο αγώνας Golden Jackal αναβάλεται για την Κυριακή 13 Οκτωβρρίου ενώ ο αγώνας Nemea City Night Run θα διεξαχθεί κανονικά. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

H διοργανώτρια επιτροπή των αγώνων Nemea City Night Run & Golden Jackal  με αίσθημα αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν στη πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά, σεβασμό προς τις πυροσβεστικές δυνάμεις που συνεχίζουν το έργο τους στους ορεινούς όγκους του δήμου μας αλλά και ευθύνης τόσο στους αθλητές που έχουν επιλέξει τη νέα διαδρομή ορεινού αγώνα ”GOLDEN JACKAL 20ΧΛΜ” αλλά και προς την ίδια τη φύση που αποτελεί περιουσία αναντικατάστατη για τον καθένα μας, ανακοινώνουμε:

  1. Την αναβολή του αγώνα GOLDEN JACKAL 20ΧΛΜ που ήταν προγραμματισμένος για τις 28 Ιουλίου 2024.
  2. Την προκήρυξή του για τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 που είναι η θεσπισμένη από τον Ο.Η.Ε. Παγκόσμια Ημέρα μείωσης των επιπτώσεων από φυσικές καταστροφές.
  3. Ο αγώνας Nemea City Night Run 4,3χλμ καθώς και ο παιδικός αγώνας 500μ. Θα διεξαχθούν κανονικά το Σάββατο 27 Ιουλίου 2024.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6η Σκυταλοδρομία Λέσβου-Lesvos Relay 2024
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Ο τελικός των Diamond League στις Βρυξέλλες
Δύο ημέρες γεμάτες δράση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο