Το νέο RUNNER Magazine 142 έρχεται να μοιράσει χαρά!

Το νέο, καλοκαιρινό τεύχος!

Share

Με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση αλλά και με όρεξη για πολλά χιλιόμετρα εν όψει της επόμενης σου προετοιμασίας έρχεται το νέο RUNNER Magazine 142!

Ένα τεύχος γεμάτο θέματα που θα σε εμπνεύσει, θα σε επιμορφώσει και θα σου δώσει όσα χρειάζεσαι για να περάσεις ένα όμορφο και ξένοιαστο καλοκαίρι, αλλά και για να βάλεις τις βάσεις για μία ιδανική προετοιμασία!

Θα το βρεις στο shop μας και στα σημεία πώλησης και από την Παρασκευή 26 Ιουλίου στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Αφιέρωμα: Ολυμπιακοί Αγώνες

Κι επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε το αθλητικό γεγονός της τετραετίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο RUNNER 142 θα βρεις ένα αναλυτικό αφιέρωμα για να δεις τι, πότε και πώς να παρακολουθήσεις, καθώς και όλα τα φαβορί για τα δρομικά αγωνίσματα, αλλά και την ανάλυση της μαραθώνιας, ολυμπιακής διαδρομής.

Marathon Training Analysis

Κάποιες φορές για να βελτιωθείς στην προπόνηση χρειάζεται πρώτα να την… κατανοήσεις! Στο κεντρικό προπονητικό θέμα του τεύχους θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για το πώς δομείται μία προετοιμασία Μαραθώνιου, πώς μοιράζονται οι επί μέρους στόχοι, ποιες είναι οι βασικές παράμετροι και πώς προπονούνται, καθώς και διάφορες προπονητικές μεθόδους, αλλά και πολλές ακόμα προπονητικές προτάσεις. Μετά από αυτά θα είσαι σίγουρα πιο έτοιμος να ξεκινήσεις…

Ώρα για αποκατάσταση

Σίγουρα το καλοκαίρι η αποκατάσταση είναι σε πρώτη προτεραιότητα και στο άρθρο του φυσικοθεραπευτή Κωνσταντίνου Κουλίδη θα βρεις τις καλύτερες συμβουλές για να ξεκουράσεις τόσο το σώμα, όσο και το μυαλό σου!

Τα γκάτζετ του καλοκαιριού

Αν, τώρα, σε… φαγουρίζει το χέρι σου και θέλεις να κάνεις τις αγορές σου αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα θα έχεις βάλει στο μάτι και τα καλοκαιρινά γκάτζετ. Στον οδηγό αγοράς θα βρεις μία σειρά από χρήσιμα προϊόντα με τις τιμές τους και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι γι’ αυτά κάνοντάς τα δικά σου!

Συνταγές και διατροφή

Φυσικά τόσο το διατροφικό μας θέμα της Ειρήνης Μπαμπαρούτση, όσο και οι συνταγές του Θοδωρή Μήτση έχουν καλοκαιρινή… γεύση ώστε να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι τους πιο θερμούς μήνες του χρόνου.

Γύρνα το στο… κολύμπι

Κι επειδή το καλοκαίρι μπορεί να… ψάχνεσαι για κάτι νέο, το προπονητικό θέμα του Ηλία Πανέτη, Κ.Φ.Α, προπονητή κολύμβησης με τη δρομική ματιά του RUNNER Magazine, σου προτείνει έξι διαφορετικά προπονητικά προγράμματα κολύμβησης ειδικά για το καλοκαίρι!

Κι ακόμα!

Στο καλοκαιρινό τεύχος θα βρεις ακόμα πολλά και χρήσιμα θέματα για να γεμίσεις ευχάριστα το καλοκαίρι σου. Σε περιμένουν 3 προγράμματα προπόνησης που συνδυάζουν περπάτημα και τρέξιμο για να γίνεις δρομέας ως τη νέα σεζόν, τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας που απενοχοποιεί την έντονη άσκηση ως βλαπτικό παράγοντα για την καρδιά από τον MD, PhD, FESC Καρδιολόγο, Διδάκτωρ ΕΚΠΑ με Εξειδίκευση
στην Αθλητική Καρδιολογία από το St. George’s, UΚ, Γιώργο Σταυρουλάκη, αλλά και τη σχέση της σκλήρυνσης κατά πλάκας με το τρέξιμο από τον Κ.Φ.Α & Ορθοσωμικής Γυμναστικής Γιώργο Ρούσσο.

Στο νέο RUNNER Magazine 142 θα βρεις ακόμα θέματα και νέα από όλο τον κόσμο, για τη δρομική αγορά και τα νέα στην Ελλάδα, δοκιμές των νέων δρομικών μοντέλων, μόνιμες στήλες αλλά και τις “Ιστορίες του δρόμου” της Χριστίνας Φωτεινοπούλου!

Δες εδώ αναλυτικά τα περιεχόμενά του Runner Magazine 142

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ: Λειτουργία Κέντρου Εγγραφών
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
Ladies Run 2024: Sold out!
Εξαντλήθηκαν οι εγγραφές για τον ομορφότερο αγώνα
To μετάλλιο του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας
Δημιουργός του είναι ο διεθνώς καταξιωμένος εικαστικός, Κώστας Τσόκλης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο