Sprint, το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για το τρέξιμο

Εσείς το είδατε;

Share

Στις 2 Ιουλίου η πλατφόρμα του Netflix ανέβασε ένα ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων με κεντρικό θέμα το τρέξιμο!

Εντάξει, μπορεί να μην ασχολείται με τους δρόμους αντοχής και τις μεγάλες αποστάσεις, όμως το Sprint δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τη ζωή, τις συνήθειες, τις προπονήσεις και τόσα άλλα των κορυφαίων δρομέων ταχύτητας από τις ΗΠΑ και την Τζαμάικα.

Στόχος του είναι να αποκαλύψει όλα όσα κρύβονται πίσω από τους πιο γρήγορους ανθρώπους του πλανήτη και πώς είναι να τρέχει κανείς σε ταχύτητες άνω των 40χλμ./ώρα, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα.

Οι εντυπώσεις που έχει αφήσει σε φίλους των σπριντ και όχι μόνο, είναι αμφιλεγόμενες καθώς κάποιοι θεωρούν ότι τους καλύπτει απόλυτα, ενώ άλλοι ότι είναι κάπως… βαρετό ή ότι ασχολείται πολύ με συγκεκριμένους Αμερικάνους σπρίντερς.

Για να είμαστε δίκαιοι, βέβαια, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να φανούν χρήσιμα σε έναν… αντοχιτζή, και σχετίζονται, κυρίως, με τον τρόπο που διαχειρίζονται αυτοί οι αθλητές και οι αθλήτριες τον αγώνα τους, τόσο πριν όσο και μετά, αλλά και την κάθε προετοιμασία.

Όπως και να έχει, είναι μία προσπάθεια που αξίζει να παρακολουθήσετε, ακόμα κι αν δεν είστε δρομείς ταχύτητας, αλλά μεγάλων αποστάσεων. Επιπλέον, είναι κι ένα πρώτο βήμα για να δούμε στο μέλλον και άλλα ντοκιμαντέρ για τη ζωή των δρομέων αποστάσεων, καθώς η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει παρουσιάσει παρόμοιες προσπάθειες και για άλλα αθλήματα όπως το τέννις ή τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ακολουθεί το επίσημο τρέιλερ της σειράς

Δείτε εδώ 10 πολύ ενδιαφέρουσες δρομικές επιλογές στο Netflix

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
AMA 2024: Έναρξη εγγραφών παιδικού αγώνα
Δείτε πώς θα κάνετε την εγγραφή σας
Το 7ο “OLYMPIC DAY RUN” GREECE ΣΤΗΝ 88η ΔΕΘ
Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, Πετάμε Ψηλά!
7ο «Olympic Day Run» Greece: Συνέντευξη τύπου
Δείτε τις δηλώσεις φορέων και διοργανωτών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο