Δρομικό καλεντάρι ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης»

Οι αγώνες που θα συμμετάσχει ο σύλλογος το Β’ εξάμηνο του 2024

Share
Ο Σ.Μ.ΑΧ. “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ” στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Ο ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» ανακοινώνει τους αγώνες που θα συμμετέχει το Β’ εξάμηνο του 2024. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Δρομικό καλεντάρι ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης»

Ο 41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας δεσπόζει στο δρομικό καλεντάρι του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» για το υπόλοιπο του 2024.

Στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού των Μαραθωνοδρόμων, ο «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» θα δώσει φέτος το παρόν με μια πολυπληθή αποστολή, που αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ κάθε προηγούμενη, αφού οι ομαδικές εγγραφές του Συλλόγου ολοκληρώθηκαν με 121 συμμετοχές (82 στο Μαραθώνιο, 21 στον αγώνα των 10χλμ και 18 στα 5χλμ), ενώ σε αυτό τον αριθμό θα πρέπει να προστεθούν και οι Μαραθωνοδρόμοι που θα συμμετάσχουν στο Μαραθώνιο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που θα διεξαχθεί παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, κι έχουν εγγραφεί μέσω της υπηρεσίας τους.

 Παράλληλα ο Σύλλογος θα συμμετάσχει με ομαδικές εγγραφές για τα μέλη του ή/και εκδρομές σε μια σειρά αγώνων που θα προετοιμάσουν σταδιακά τους δρομείς για τη συμμετοχή τους στο δυσκολότερο μαραθώνιο του κόσμου και θα συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο στις 10 Νοεμβρίου.

Οι αγωνιστικές δράσεις στις οποίες θα συμμετάσχει ο ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» μέχρι και τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο είναι:

Αύγουστος 2024

Σάββατο 24/8: 5ο LEPANTO EVENΙNG RUN (9χλμ – 5,2χλμ) / ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Σεπτέμβριος 2024

Σάββατο 21 & Κυριακή 22/9: 18ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων (30χλμ, 10χλμ & 5χλμ) / ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Οκτώβριος 2024

Σάββατο 12/10: Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας «ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ» (21.1χλμ – 5χλμ) / ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Νοέμβριος 2024

Σάββατο 9 & Κυριακή 10/11: 41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας (Μαραθώνιος, 10χλμ & 5χλμ)/ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους ανωτέρω αγώνες ή/και στις εκδρομές μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο email του Συλλόγου ([email protected]) ή τηλεφωνικά στους Αντώνη Κατσίκη (τηλέφ. 6906750495 & 6973370438) και Παναγιώτη Μητρούλια (τηλεφ. 6983501401 – VIBER)

Ο Σύλλογος θα εκδίδει ανακοινώσεις ξεχωριστά για τις λεπτομέρειες της κάθε δράσης καθώς θα πλησιάζουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής και σύμφωνα με τις εκάστοτε προθεσμίες.

Ο ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» ενδεχομένως να συμμετάσχει και σε άλλους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την ίδια χρονική περίοδο και για τους οποίους θα εκδοθούν ξεχωριστές ανακοινώσεις μετά τη δημοσίευση των σχετικών προκηρύξεων.

Πέραν των αγώνων, εντός του Αυγούστου θα ξεκινήσουν και οι ομαδικές προπονήσεις του Συλλόγου, που εκτός από τη δημιουργία φιλικού κλίματος και ομαδικού πνεύματος μεταξύ των δρομέων του Συλλόγου αλλά και των φίλων δρομέων που συμμετέχουν, θα κάνουν το μακρύ δρόμο της προετοιμασίας πιο ευχάριστο.

ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ σε όλους τους δρομείς, με υγεία, μακριά από τραυματισμούς, και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην επίτευξη των στόχων σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η Rebecca Cheptegei μετά από επίθεση του συντρόφου της
Είχε λάβει μέρος στον Μαραθώνιο στο Παρίσι
Ioannina Lake Run 2024: Νέα χρηματικά έπαθλα
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου αθλοθέτης των χρηματικών επάθλων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο