Salomon Aero Glide 2: Επαναπροσδιορίζοντας την άνεση και την απόδοση στο δρομικό τρέξιμο

Γνωρίστε το νέο μοντέλο της Salomon

Share
salomon-Aero-Glide-2

Η Salomon, γνωστή για την καινοτομία και την ποιότητα στα παπούτσια τρεξίματος, ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου δρομικού παπουτσιού Aero Glide 2. Αυτό το νέο μοντέλο υπόσχεται να γίνει ο καλύτερος φίλος όσων αγαπούν το τρέξιμο στο δρόμο αλλά και το στίβο, προσφέροντας εξαιρετική άνεση και κορυφαία απόδοση σε κάθε διαδρομή.

salomon-Aero-Glide-2

Τα τελευταία χρόνια, η Salomon έχει εδραιώσει τη θέση της στην αγορά παπουτσιών δρομικού τρεξίματος, αξιοποιώντας την εμβιομηχανική έρευνα και τις γνώσεις από τις δεκαετίες πρωτοπορίας στο ορεινό τρέξιμο. Η νέα σειρά για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 περιλαμβάνει παπούτσια για κάθε ανάγκη ενός δρομέα, με έμφαση στην ανθεκτικότητα, την ταχύτητα, τη σταθερότητα και την άνεση σε μεγάλες αποστάσεις.

salomon-Aero-Glide-2

Το Aero Glide 2 εξελίσσει το επιτυχημένο παπούτσι Glide Max με το μεγάλο ύψος σόλας και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόσβεση για διαδρομές πολλών χιλιομέτρων. Με ενδιάμεση σόλα 37 mm που ενσωματώνει την τεχνολογία Energy Foam της Salomon, το παπούτσι αυτό συνδυάζει EVA και Ολεφίνη για άριστη απορρόφηση κραδασμών, υψηλή απόσβεση και εξαιρετική επιστροφή ενέργειας.

salomon-Aero-Glide-2

Η γεωμετρία αντίστροφης καμπυλότητας, R. Camber, δηλαδή το Rocker, προσφέρει γρήγορη μετάβαση σε κάθε βήμα, προωθώντας το δρομέα να συνεχίσει με άνεση και ταχύτητα. Το επάνω τμήμα του Aero Glide 2,

κατασκευασμένο κατά 32% από ανακυκλωμένα υλικά, διαθέτει ελαφρύ 3D δίχτυ υψηλής διαπνοής που κρατά τα πόδια στεγνά, ενώ η μαλακή επένδυση στη γλώσσα και το κολάρο προσφέρουν άνεση και εύκολη τοποθέτηση.

Με βάρος μόλις 254 γραμμάρια και διαφορά ύψους σόλας εμπρός-πίσω 10 mm, το Aero Glide 2 αποτελεί την ιδανική επιλογή για άνετες, καθημερινές διαδρομές τρεξίματος στο δρόμο.

salomon-Aero-Glide-2

Ανακαλύψτε το Aero Glide 2 στο www.salomon.gr, στο Salomon Store The Mall Athens, στο Salomon Store Kifisia και σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Η Salomon διανέμεται στην Ελλάδα μέσω της εταιρίας Shop & Trade.

Λίγα λόγια για την Salomon

Η Salomon, γεννημένη στις Γαλλικές Άλπεις, είναι γνωστή για την παραγωγή υποδημάτων, ενδυμάτων και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν όχι μόνο για τη λειτουργικότητά τους, αλλά και για το εντυπωσιακό σχεδιασμό και το μοναδικό στυλ τους. Στο Annecy Design Center, ομάδες μηχανικών, σχεδιαστών και αθλητών συνεργάζονται για να δημιουργήσουν προϊόντα που αναδεικνύουν την εμπειρία των outdoor αθλημάτων και επιτρέπουν μια στενότερη σχέση με τη φύση. Έτσι, οι άνθρωποι μπορούν να απελευθερώσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να επηρεάσουν θετικά τον κόσμο.

Λίγα Λόγια για τη Shop & Trade

H Shop & Trade ιδρύθηκε το 1994 και κατέχει ηγετική θέση στο χώρο ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στην Ελλάδα. Η εταιρία συνεργάζεται με σημαντικούς οίκους fashion & actionwear του εξωτερικού, ανανεώνοντας και επεκτείνοντας σε σταθερή βάση το brand portfolio της. Απασχολεί 250 άτομα και εκπροσωπεί περισσότερα από 40 επώνυμα σήματα όπως Guess, Versace Jeans, Superdry, Pepe Jeans, Birkenstock, Ellesse, Salomon, Quiksilver, κ.α. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη ΝΑ Ευρώπη και συνεργάζεται με περισσότερους από 1.700 πελάτες χονδρικής. Διαθέτει σημαντική παρουσία στη λιανική και δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο με πλατφόρμες B2B για την εξυπηρέτηση της χονδρικής αλλά και πλατφόρμες B2C (www.bloobox.gr, www.salomon.gr).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 6-7 Ιουλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
To Σάββατο το Distance Gala στην Χαλκίδα
Tελευταία νέα για τον αγώνα
Push ups: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την κορυφαία άσκηση ενδυνάμωσης
Δείτε πώς αναλύεται η αγαπημένη άσκηση ενδυνάμωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο