Τζάμπολ Αγάπης: Γιορτή λήξης της εκπαιδευτικής περιόδου

Μία μπάλα του μπάσκετ ενώνει όλα τα παιδιά

Share

Τα παιδιά του Τζάμπολ Αγάπης, του προπονητικού προγράμματος «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής»  μας καλούν στη γιορτή που κάνουν την Κυριακή 16 Ιουνίου για τη λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου 2023-24.

Η γιορτή θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (κεντρική αρένα) και θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά της Αττικής και της Κορίνθου.

Επιπλέον την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα διεξαχθεί αντίστοιχη γιορτή στον Εύοσμο με τα παιδιά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΕΚΑ και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ενώ την Κυριακή 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί η τρίτη γιορτή στο Πικέρμι για τα παιδιά στην Ανατολική Αττική.

Το Τζάμπολ Αγάπης συμμετείχε όλο το χρόνο σε διάφορες δράσεις όπως το Be Active 2023, την Εβδομάδα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας, το Open Agora στο ΚΠΙΣΝ, το autism run 2024 στη Βούλα κ.ά.

Η Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή «Τζάμπολ Αγάπης» έχει δημιουργηθεί από τον καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή καλαθοσφαίρισης Γιάννη Τσουμπρή με αφορμή τη διάγνωση του γιου του ο οποίος βρίσκεται στο Φάσμα του Αυτισμού.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας του μπάσκετ για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής, που στοχεύει στην Συν-Εκπαίδευση τους με άλλα παιδιά και την αποδοχή τους με την κατάργηση κάθε διαφορετικότητας εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις του Τζάμπολ Αγάπης στην ιστοσελίδα https://tzampolagapis.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το 7ο “OLYMPIC DAY RUN” GREECE ΣΤΗΝ 88η ΔΕΘ
Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, Πετάμε Ψηλά!
6η Σκυταλοδρομία Λέσβου-Lesvos Relay 2024
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο