Ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο κλειστού στίβου

5ος ο Καραλής, παγκόσμιο ρεκόρ από τους Πολωνούς

Share

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ.

Η διοργάνωση έκλεισε με μία πολύ καλή εμφάνιση από το νεαρό Eμμανουήλ Καραλή ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του και πέρασε τα 5.80μ. στο άλμα επί κοντώ πετυχαίνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων κατακτώντας την 5η θέση. Aυτή είναι και η μεγαλύτερη διάκριση μέχρι στιγμής για τον 19χρονο αθλητή μας. Δείτε την προσπάθειά του.

Στον ίδιο τελικό, ο Κώστας Φιλιππίδης ήταν τελικά 7ος με 5.70μ.

Δείτε εδώ τι έγινε στους μεγάλους δρομικούς τελικούς της βραδιάς

Εξαιρετική κούρσα είδαμε και στη σκυταλοδρομία 4×400 των ανδρών με την ομάδα της Πολωνίας να κερδίζει τον αγώνα και να σημειώνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ κλειστού στίβου σε 3:01.77 εκτοπίζοντας τις ΗΠΑ που ήταν το μεγάλο φαβορί.

Στο ίδιο αγώνισμα των γυναικών, η ομάδα των ΗΠΑ επικράτησε με 3:23.85.

Στον τελικό των 60μ. με εμπόδια ο Μίλαν Τραΐκοβιτς ακυρώθηκε λόγω άκυρης εκκίνησης και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο. Νικητής αναδείχθηκε ο Βρετανός Andrew Pozzi με 7.46.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Philothei-Psychiko Santa Run 2025
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
HEALTH | WELLNESS | FITNESS expo 2026  powered by Melissa
Επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ 13–15 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας
Soft Wins: Πώς η On επαναπροσδιόρισε το καθημερινό τρέξιμο
Τα Soft Saturday Runs είναι o νέος όρος για το… χαλαρό τρέξιμο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο