Joshua Cheptegei: Κανόνισε ήδη τον πρώτο του Μαραθώνιο!

Δείτε πότε και πού θα τρέξει

Share

Ο κάτοχος των παγκόσμιων ρεκόρ στα 5.000μ. και 10.000μ., Joshua Cheptegei ανακοίνωσε πως είναι έτοιμος για το… επόμενο βήμα και τον πρώτο του Μαραθώνιο!

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Ουγκαντέζος θα τρέξει στον Valencia Marathon Trinidad Alfonso την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην πρώτη του απόπειρα στα 42,195μ.

Ο Cheptegei ξεκαθάρισε πως μεγάλος του στόχος για την επόμενη χρονιά θα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τα αγωνίσματα εντός στίβου, ωστόσο, θέλει να δοκιμάσει την μεγάλη απόσταση και μετά τους Αγώνες θα αποφασίσει τα επόμενα του βήματα.

Με ατομικά ρεκόρ 26:11.00 στα 10.000μ. και 12:35.36 στα 5.000μ. όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πολύ πιθανό στις 3 Δεκεμβρίου να δούμε μία σπουδαία επίδοση, σε μία διαδρομή μάλιστα που θεωρείται από τις πιο γρήγορες στον κόσμο.

Έως τώρα, πάντως, ο Αφρικανός έχει τρέξει και 2 Ημιμαραθωνίους με καλύτερη επίδοση 59:21 πριν από τρία χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Soft Wins: Πώς η On επαναπροσδιόρισε το καθημερινό τρέξιμο
Τα Soft Saturday Runs είναι o νέος όρος για το… χαλαρό τρέξιμο
43ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των αγώνων
Ισπανία: Ερασιτέχνης δρομέας πιάστηκε ντοπέ!
Ένας έλεγχος που μάλλον δεν περίμενε…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο